Yrittäjän päivää on vietetty vuosittain syyskuun 5. päivänä vuodesta 1997 alkaen. Päivän tarkoituksena on yrittäjätoiminnan tukeminen ja yrittäjyyden arvostuksen edistäminen. Lokilla yrittäjyys on päivittäisessä toiminnassa läsnä työnkuvan moninaisuuden, joustavuuden ja tavoitekeskeisyyden tiimoilta. Tämän lisäksi Lokilla on oma yrittäjämalli.

Tähän päivään mennessä Lokin yrittäjämallin kautta on työskennellyt vuodesta 2018 lähtien 3 yrittäjää eri paikkakunnilla: Turussa, Vaasassa ja Tampereella. Tänä vuonna haluamme nostaa yrittäjistämme esiin Vaasan toimipistettämme pyörittävän Mika Räsäsen. Mika on työskennellyt Vaasassa vuodesta 2018 ja on Lokin ensimmäinen yrittäjä.

Mikan mietteitä Lokin yrittäjämallista ja yrittäjänä toimimisesta:

Lokki yrittäjäksi lähteminen oli lopulta helppo päätös. Alkuun pääseminen oli helppoa ja tukea sai jokaiseen asiaan. Lokin yrittäjämalli oli myös sellainen, mihin oli helppoa tarttua, koska kaikki työkalut ja ohjelmistot, mitä tarvitset työhön, oli jo valmiina.

Käytännössä oman yrityksen perustaminen oli se, mistä huolehdit itse. Myöskin toinen työni jalkapallovalmentajana oli helppo sovittaa Lokin toimintaympäristöön. Aamutreenit pystyy hoitamaan ennen varsinaista työpäivää, myöskin iltapäivätreenit pystyy aikatauluttamaan hyvin, kaikki on järjesteltävissä.

Työskentely Lokilla on ollut hyvin monipuolista ja vaihtelevaa. Sesonkien alkaessa työ on kiireisintä, ja usein asioihin täytyy reagoida nopeasti. Oma työskentelyni Lokilla tällä hetkellä nojaa pitkälti Infra-alan työtehtävissä, mutta myös muita toimialoja on tullut mukaan ajansaatossa.

Lokin yrittäjämalli mahdollistaa työllistymisen yrittäjäksi ja ero franchising-malliin on merkittävä. Franchising-mallissa yrittäjä maksaa konseptin käyttöoikeudesta ja ketjun jäsenyydestä, mutta Lokin yrittäjämallissa tällaisia maksuja ei ole eikä kassavarantoa toiminnan pyörittämiseen tarvita. Lokin yrittäjänä vastaat rahallisesti vain palkastasi ja saat erittäin kilpailukykyisen korvauksen tuloksellisesta yrittäjän työstä.

Aloittaessasi yrittäjänä Lokilla avustamme sinua yrityksesi perustamisessa ja siihen liittyvissä käytännön asioissa. Ketjun monipuolinen tuki edistää omaa menestystäsi – saat avuksesi tehokkaan perehdytyksen, jatkuvan koulutuksen ja myynnin tuen, monipuoliset ohjelmistot sekä brändimarkkinoinnin.

Lokin yrittäjänä sinun on mahdollista aloittaa toiminta uudella paikkakunnalla aluepäällikkönä tai lähteä kehittämään toimintaa tietyllä toimialalla jollakin yrityksemme nykyisellä toimipisteellä.

Jos olet kiinnostunut yrittäjyydestä henkilöstöpalvelualalla, ole meihin rohkeasti yhteydessä. Tällä hetkellä haemme yrittäjiä erityisesti Lahteen ja Jyväskylään.

Katso täältä lisätietoja Lokin yrittäjämallista: https://lokki.fi/yrittajamalli/.