Meille on tärkeää tarjota sinulle työsuhde, jossa aidosti viihdyt.

Tarjoamme

  • Työtä joustavasti eri elämäntilanteisiin.
  • Polun vakituiseen työsuhteeseen.
  • Rehellistä palvelua vapaana olevien työmahdollisuuksien osalta.
  • Viihtyvän työyhteisön pikkujouluineen ja kesän tapahtumineen.

Voit työskennellä vuokratyösuhteessa Lokilla tai rekrytoitua asiakkaallemme.

Vuokratyö

Meillä Lokilla vuokratyö tarkoittaa sinun omien tarpeidesi mukaista työsuhdetta. Tavoitteemme on olla työnantaja, jonka palveluksessa sinä aidosti viihdyt.

Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaallamme, mutta me huolehdimme palkanmaksusta, yksityisestä työterveyshuollosta, työvaatteista ja henkilökuntaeduista. Henkilökohtainen konsulttisi auttaa sinua kaikissa työhön ja työsuhteeseesi liittyvissä asioissa.

Vuokratyönteosta on etua erityisesti projektiluonteisessa ja kausittaisessa työssä, sillä voit keskittyä olennaiseen ja jättää seuraavasta toimeksiannosta huolehtimisen meille. Saat myös monipuolista työkokemusta eri toimijoilla.

Lokin työntekijöitä rakennustyömaalla
Lokin työntekijä hitsaamassa

Rekrytointi

Rekrytoinneissa Lokki on ensimmäinen kontaktisi kohti haluamaasi työtä. Hoidamme asiakasyrityksen rekrytointiin liittyvät käytännön asiat kuten hakemusten läpikäymisen, haastattelut ja taustojen tarkistamisen. Rekrytointiprosessin edetessä asiakas haastattelee usein vielä itse sinut ennen lopullista päätöstä.

Jos jostain syystä et olekaan tyytyväinen aloittamassasi työssä, autamme sinua uuden löytämisessä.

Vuokratyön kautta vakituiseen työsuhteeseen

Työnantajat rekrytoivat mielellään vakituiseen työsuhteeseen osaavia työntekijöitä, jotka työskentelevät heillä jo vuokratyösuhteessa.

Reitti Lokin työntekijästä asiakasyrityksen palkkalistoille on usein seuraavanlainen:

KAtso avoimet työpaikat

Vinkkaa Lokille työntekijä!

Annamme vinkkipalkkion kaikille, jotka vinkkaavat meille työntekijän. Työntekijä voi joko työllistyä meille vuokratyöntekijäksi tai rekrytoitua kauttamme asiakasyrityksellemme.

Lue lisää vinkkipalkkiosta

Yhteydenottopyyntö