CV-mallipohja täysin ilmaiseksi

Oletko hakenut töitä, mutta ei ole vielä tärpännyt? Onko sinulla ollut haasteita muotoilla ansioluettelosi ja et ole siihen tyytyväinen?

Hyvä, että viimeistään nyt päädyit sivuillemme. Et ole ongelmasi kanssa yksin ja siksi olemme halunneet auttaa sinua työnhaussa. Lataa alta itsellesi CV-mallipohjan täysin ilmaiseksi. Lisäksi saat paljon muita hyviä vinkkejä työnhakuun liittyen koko loppuelämäksesi.

Uutiskirje*
Marketing by

Työnhakijan opas

Alta löydät vastauksia tavanomaisiin kysymyksiin. Kysymyksiin vastaa Mia Heino Lokilta. Lokki Henkilöstöpalvelut välittää vuokratyövoimaa ja tekee rekrytointeja. Yrityksen toimialoja ovat: Rakentaminen & Talotekniikka, Teollisuus & Logistiikka ja Kiinteistöhuolto & Palvelualat. 

Miten neuvoisit työnhakijaa lähestymään Lokkia?

Työnhakijan kannattaa täyttää sähköinen hakemus kotisivuillamme, sillä tietosuojalain vuoksi emme lähtökohtaisesti vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Moni työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemus kannattaa lähettää aina nopeasti ilmoituksen nähtyä. Hakemuksen lähettämisen jälkeen on myös hyvä olla aktiivinen ja esimerkiksi soittamalla tarkistaa, onko hakemus tullut perille ja huomioitu.

Lokin kautta työllistyy sekä ylempiä toimihenkilöitä että ammattilaisia ja apulaisia. Toimihenkilöiden kohdalla vaatimuksena on usein vähintään AMK-tason koulutus ja ammattilaisilta vaaditaan usein ammattikoulutusta. Avustaviin tehtäviin on mahdollista työllistyä ilman erityistä koulutustaustaa.

Alan työkokemus on usein eduksi, mutta työtehtävästä riippuen se ei välttämättä aina ole vaatimuksena. Joissakin työtehtävissä kokemusta tärkeämpänä ominaisuutena pidetään oikeanlaista asennetta ja motivaatiota työtä kohtaan.

Hakemuksessa kannattaa tuoda esille haettavan työtehtävän kannalta oleellisia ominaisuuksia ja pätevyyksiä.

Työhaastatteluun kannattaa ottaa mukaan työ- ja koulutodistukset sekä mahdolliset muut pätevyystodistukset ja suosittelijoiden yhteystiedot.

Työhaastattelussa sovimme usein jatkosta ja aikataulusta. Mikäli tiettyä päivämäärää ei sovita eikä asia lähipäivinä etene, kannattaa soitella ja tiedustella tilannetta.

Usein työt alkavat mahdollisuuksien mukaan heti. Mikäli töiden aloitusajankohta on myöhemmin, pyritään se ilmoittamaan jo työpaikkailmoituksessa.

Noudatamme aina työehtosopimuksia, mutta työtehtävän mahdolliset erityisvaatimukset ja työntekijän kokemustausta voivat vaikuttaa palkkaan. Kysymme aina työnhakijoiden palkkatoivetta työtehtäväkohtaisesti.

Lokilta löytyy kattavasti työtehtäviä eri työkokemustaustoille, joten kokemuksen karttuessa etsimme mielellämme työntekijöillemme haastavampia työtehtäviä.

Katso avoimia työpaikkojamme TÄÄLTÄ