Työn löytäminen muille on erittäin palkitsevaa.

Hae Lokille henkilöstökonsultiksi.

Tehtävänkuva

Tehtävänkuvaan kuuluu sekä myyntityö asiakasyrityksillemme että HR-työ vuokratyöntekijöidemme suuntaan. Monipuolisen työnkuvan takia Lokilla pystyt kehittymään henkilöstöpalvelualan todelliseksi osaajaksi. Nopea oppimiskäyrä ja selkeä urapolku on nähty hyvinä piirteinä Lokilla työskentelyssä. Lisäksi korvaus työstä on erittäin hyvä – yrityksemme palkkamalli on koettu hyvin kannustavaksi.

Urapolku

Jos olet opiskelija, pääset aloittamaan HR-traineen tehtävässä. Valmistumisen jälkeen nimikkeenä on henkilöstökonsultti, jolloin vastuusi kasvaa. Pidempään työskennelleenä sinun on mahdollista edetä urapolullasi asiakkuuspäälliköksi ja myöhemmin Team leader -rooliin. Tämän jälkeen urapolkusi voi jatkua aluepäällikön ja vielä myyntipäällikön tehtäviin.

Vastuullinen ja joustava työtehtävä

Työssä korostuu arvomme, joista yksi on vapaus & vastuu. Työtäsi ei seurata kellokortilla vaan pystyt tekemään työtäsi joustavasti. Asiakkaidemme ja vuokratyöntekijöidemme tarpeet kuitenkin määrittelevät työaikoja tilanteen ja sesonkien mukaan. Vastuusi on pitää huoli, että kykenet vastaamaan sidosryhmiemme tarpeisiin normaaleina työaikoina – Lokilla emme edellytä puhelimeen vastaamista iltaisin. Lokin konsultit näkevätkin työnkuvan hyvin yrittäjämäisenä.

Tutustu arvoihimme

Työllistyminen konsultiksi Lokille

Rekrytointiprosessimme koostuu haastatteluista sekä muutamasta testistä. Näin pyrimme saamaan sinusta kuvan, jonka perusteella voimme arvioida, onko juuri meidän tarjoamme työnkuva sinulle sopivin.

Tehtävässä korostuu joustavuus, ihmisten kanssa toimiminen ja kiinnostus myyntityötä kohtaan.

Koetko soveltuvasi töihin Lokille? Haethan pikimmiten avoimia työpaikkojamme. Lokin sisäiset työpaikat löytyvät täältä.

Haluatko kysyä vielä jotakin? Ota yhteyttä alueesi yhteyshenkilöön.

Oletko opintojesi loppuvaiheessa ja kiinnostunut yrittäjyydestä?

Tutustu Lokin yrittäjämalliin TÄÄLTÄ.