Lue alta, millaisia kokemuksia asiakkaillamme on toiminnastamme.

“Ahkerista rakennushenkilöistä ja osaavista kirvesmiehistä on ollut työllistävien työmaiden vuoksi suurta pulaa. Tähän “vaivaan” Lokilta on löytynyt lääke. Jos vapaana ei ole aina sopivaa henkilöä ollut niin siihen on etsitty osaavien yhteyshenkilöiden avulla ripeästikin ehdokkaita. Lokin kautta löysimme omille kirjoillemme myös kokeneen työmaainsinöörin. Yhteistyö Lokin kanssa on ollut helppoa ja joustavaa!”

Jussi Lammi, Toimitusjohtaja

“Yhteistyö Lokin kanssa alkoi, kun rekrytoimme heiltä työntekijän monia vuosia sitten. Lokin toiminnasta jäänyt aina hyvä kuva. Heillä osataan täyttää tarpeemme sekä selkeä palkanmaksun aikataulu on taannut mutkattoman toimintaympäristön. Parhaita vuokrafirmoja mistä on työntekijöitä saatu.”

Kari Tasanko, Toimitusjohtaja

“Yhteistyö on sujunut Lokin kanssa hyvin ja asiat hoidettu sovitusti sekä vuorovaikutus on toiminut mallikkaasti – Lokista onkin jäänyt positiivinen vaikutelma. Henkilöstövuokrauksessa olennaista on myös se, että työntekijällä on hyvät suhteet myös henkilöstöpalveluyrityksen kanssa. Lisäksi yhden yhteyshenkilön kanssa toimiminen on selkeyttänyt ja nopeuttanut henkilöstövuokrausprosesseja.”

Kimmo Fager, Toimitusjohtaja

“Tärkeintä on saada osaava työntekijä. Lokin kanssa on ollut tavallista helpompi toimia ja hyvin tyytyväinen olen ollut Lokin toimintaan.”

Frankey George, Toimitusjohtaja

“Lokilla asioihin reagoidaan nopeasti ja asiakkaan ongelmat otetaan asiakseen sekä hoidetaan. Henkilöstövuokrauksessa merkkaa myös palvelu, joka Lokilla on hoidettu hienosti – asiakaslähtöistä toimintaa. Henkilökohtaisuus Lokin toiminnassa näkyy ja nopeuttaa toimintaa. Kokonaisuudessaan oikein hyvä kuva jäänyt yhteistyöstä ja toiminnasta Lokilla.”

Markus Kanerva, Toimitusjohtaja

“Lokin kanssa homma on toiminut erittäin hyvin ja heillä on taito ymmärtää mitä haemme ja kyky löytää oikeanlainen henkilö työtehtävään. Olemme pitäneet Lokin toiminnasta, joka on helppoa, toimivaa ja selkeää. Lisäksi olemme saaneet työehtoihin liittyviä neuvoja. Olen suositellut Lokkia myös kollegoilleni.”

Jussi Oittinen, Toimitusjohtaja

“Homma on toiminut palvelun puolesta hyvin ja hyviä kavereita on ollut kaikki, keitä olemme Lokilta saaneet – työntekijä kun ratkaisee kuitenkin eniten. Yhteistyö on toiminut moitteettomasti. Eräälle työmaalle otimme tavallista enemmän vuokratyövoimaa ja Lokki osoittautunut tässä edukseen.”

Eero Helttula, Vastaava mestari

“Luotettava kumppanina, asiakaslähtöinen ja ammattiosaaminen teollisuuteen. Työntekijöitä ei tyrkytetä turhaan, vaan laatu tulee ennen määrää. Taustatiedot kerrotaan ja kommunikointi on nopeaa. Kaikki työntekijät ollaan otettu, joita on ehdotettu.”

Juha Mäkelä, Toimitusjohtaja

“Palvelunhaluinen yritys, jonka kanssa yhteistyö on sujunut hyvin. Olemme saaneet nopealla aikataululla työntekijöitä apumiehistä kuljettajiin. Hommat hoidetaan sovitusti ja kaikki on aina sujunut hyvin. Olemme olleet tyytyväisiä palveluun ja suosittelemme Lokkia myös muille.”

Kari Kallio, Toimitusjohtaja

“Yhteistyömme on ollut varsin sujuvaa, luulin että vaikeuksia olisi enemmän koska meillä on useita eri liiketoiminta-alueita. Yhteistyössä arvostan sitä, että molemmat osapuolet tähtäävät win-win tilanteeseen, koska tällöin yhteistyö voi olla jatkuvaa ja pitkäaikaista. Lisäksi on mukava asioida aina saman henkilön kanssa. Lokin palveluhenkilö tuntee vaatimuksemme jo valmiiksi – ei tarvitse joka kertaa alkaa listaamaan vaatimuksia alusta saakka.

Voin suositella Lokkia. Aluksi pidin suorarekry palvelua kalliina, mutta nyt kun olen saanut konkreettisia tuloksia, niin ne on todella hyviä. On järkevää suunnata omaa aikaa ja osaamista ydinliiketoimintaan. ”

Janne Haverinen, Toimitusjohtaja

“Yhteyshenkilö on suoraselkäisesti hoitanut palvelua ja hyvin avoimesti. Ollaan selvitty haasteellisistakin tilanteista hyvin mielin eteenpäin. Lisäksi tyyli hoitaa asioita on hyvä, asiakeskeinen ja ihmisläheinen. Laukauksia on ollut vähän, mutta ne mitkä on tullut ovat osuneet maaliin.”

Tero Viitanen, Toimitusjohtaja

“Olemme olleet todella tyytyväisiä yhteistyöstä Lokin kanssa. Yhteistyö on ollut alusta alkaen sujuvaa ja ennen kaikkea Lokki on reagoinut ripeästi äkillisiinkin tilanteisiin, jolloin olemme saaneet työntekijän nopeallakin varoitusajalla. Lokin kautta meille on löytynyt myös juuri kuhunkin kohteeseen sopiva työntekijä.”

Johanna Sarvanto, Toimitusjohtaja

“Lokki erottautuu erityisesti luotettavana kumppanina henkilöstön vuokraustarpeissa. Asiakkaan tarpeet selvitetään huolella ja samoin työntekijöiden osaaminen sekä taustat.  Tämä näkyy meille laadukkaina ja asenteeltaan hyvinä työntekijöinä.  Yhteydenpito on mutkatonta ja asioihin tartutaan reippaasti.” 

Erno Sivonen, Toimitusjohtaja

“Olemme tehneet yhteistyötä Lokin kanssa jo vuosia ja olemme olleet todella tyytyväisiä.  Asiat hoidetaan ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti. Yhteydenpito on tiivistä ja Lokista huokuu aito välittäminen.” 

Sakari Keskinen, Toimitusjohtaja

”Yhteistyö Lokin kanssa on ollut helppoa ja selkeää. Löytävät nopeasti oikeat henkilöt, kun lisätyövoimalle on tarvetta. Palvelu on ensiluokkaista ja tarpeitamme on kuunneltu hyvin. Lisäksi aina saman henkilön kanssa asiointi helpottaa ja nopeuttaa rekrytointeja. Vahva suositus Lokin palveluille.”

Aki Lyytikäinen, Asennuspäällikkö

”Yhteistyö alkoi yksinkertaisesti syystä: tarpeesta saada apuvoimia kohteeseen. Yhteydenpito ja ehdokkaiden etsiminen/valinta oli helppoa ammattitaitoisen vastapuolen johdosta. Myöhemmät tarpeet luonnistuivat vielä helpommin, kun Lokilta oli saatu oma kontaktihenkilö. Työntekijät, jotka Lokilta tulivat, täyttivät odotukset. Tästä myös Lokilta kyseltiin aika ajoin kuulumisia, jotta mitään ei varmasti jää huomioimatta. Kaikin puolin luotettava kumppani lyhyisiin ja pitkäaikaisiin tarpeisiin.”

Vesa-Matti Laine, Toimitusjohtaja

Yhteydenottopyyntö