Lue alta, millaisia kokemuksia asiakkaillamme on toiminnastamme.

“Yhteistyö Lokin kanssa alkoi, kun rekrytoimme heiltä työntekijän monia vuosia sitten. Lokin toiminnasta jäänyt aina hyvä kuva. Heillä osataan täyttää tarpeemme sekä selkeä palkanmaksun aikataulu on taannut mutkattoman toimintaympäristön. Parhaita vuokrafirmoja mistä on työntekijöitä saatu.”

Kari Tasanko, Toimitusjohtaja

“Yhteistyö on sujunut Lokin kanssa hyvin ja asiat hoidettu sovitusti sekä vuorovaikutus on toiminut mallikkaasti – Lokista onkin jäänyt positiivinen vaikutelma. Henkilöstövuokrauksessa olennaista on myös se, että työntekijällä on hyvät suhteet myös henkilöstöpalveluyrityksen kanssa. Lisäksi yhden yhteyshenkilön kanssa toimiminen on selkeyttänyt ja nopeuttanut henkilöstövuokrausprosesseja.”

Kimmo Fager, Toimitusjohtaja

“Tärkeintä on saada osaava työntekijä. Lokin kanssa on ollut tavallista helpompi toimia ja hyvin tyytyväinen olen ollut Lokin toimintaan.”

Frankey George, Toimitusjohtaja

“Lokilla asioihin reagoidaan nopeasti ja asiakkaan ongelmat otetaan asiakseen sekä hoidetaan. Henkilöstövuokrauksessa merkkaa myös palvelu, joka Lokilla on hoidettu hienosti – asiakaslähtöistä toimintaa. Henkilökohtaisuus Lokin toiminnassa näkyy ja nopeuttaa toimintaa. Kokonaisuudessaan oikein hyvä kuva jäänyt yhteistyöstä ja toiminnasta Lokilla.”

Markus Kanerva, Toimitusjohtaja

“Lokin kanssa homma on toiminut erittäin hyvin ja heillä on taito ymmärtää mitä haemme ja kyky löytää oikeanlainen henkilö työtehtävään. Olemme pitäneet Lokin toiminnasta, joka on helppoa, toimivaa ja selkeää. Lisäksi olemme saaneet työehtoihin liittyviä neuvoja. Olen suositellut Lokkia myös kollegoilleni.”

Jussi Oittinen, Toimitusjohtaja

“Homma on toiminut palvelun puolesta hyvin ja hyviä kavereita on ollut kaikki, keitä olemme Lokilta saaneet – työntekijä kun ratkaisee kuitenkin eniten. Yhteistyö on toiminut moitteettomasti. Eräälle työmaalle otimme tavallista enemmän vuokratyövoimaa ja Lokki osoittautunut tässä edukseen.”

Eero Helttula, Vastaava mestari

Yhteydenottopyyntö