Lokin yrittäjämalli mahdollistaa työllistymisen yrittäjäksi.

Yrittäjänä toimit oman alueesi aluepäällikkönä ja asiakasyritystesi henkilöstökonsulttina.
Katso videolta Marin ja Mikan kokemukset Lokin yrittäjämallista.

Ero franchising-malliin on merkittävä

Liittymismaksuja tai kassavarantoa toiminnan pyörittämiseen ei tarvita. Yrittäjä vastaa rahallisesti vain palkastaan ja saa erittäin kilpailukykyisen korvauksen tuloksellisesta yrittäjän työstä. Autamme myös yrityksesi perustamisessa sekä siihen liittyvissä käytännön asioissa.

Ketjun monipuolinen tuki edistää omaa menestystäsi – saat avuksesi tehokkaan perehdytyksen, jatkuvan koulutuksen ja myynnin tuen, monipuoliset ohjelmistot sekä brändimarkkinoinnin.

Olet itsenäinen, muttet yksin!

Pääset osaksi ketjun työntekijöiden ja muiden yrittäjien lämmintä työyhteisöä. Olet mukana päivittäisessä keskustelussa yhteisistä asioista sekä koulutus- ja virkistystilaisuuksissa siinä missä Lokin omatkin työntekijät.

Tervetuloa mukaan!

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy on vakaa toimija kasvavalla henkilöstöpalvelualalla. Tavoitteemme on laajentua voimakkaaksi valtakunnalliseksi toimijaksi ja rakentaa tehokas aluekonttoriverkosto kaikkiin suurimpiin kasvukeskuksiin. Haemme juuri nyt aktiivisesti yrittäjiä erityisesti Jyväskylään ja Lahteen.

Yrittäjämallillamme toimii kolme aluepäällikköä: Vaasassa Mika Räsänen, Kaarinassa Mari Raita ja IT-palveluiden osalta Tampereella Kimmo Kärsämä. Jokainen heistä kertoo mielellään kokemuksistaan yhteistyöstä Lokin kanssa.

Jos tunnet vähänkin yrittäjähenkisyyttä itsessäsi ja koet innostavana haasteena uuden toimialueen avaamisen – kysy lisää!

Sara Sinisalo,
050 321 7534
sara.sinisalo@lokki.fi
Lokki Henkilöstöpalvelut Oy