Löydä itsellesi töitä Lokin kautta!

Eri alojen opiskelijat ovat löytäneet Lokin kautta töitä jo yli vuosikymmenen ajan.
Katso alta Juliuksen Lokkitarina rakennustyömailla ja HR-konsulttina.

Kuinka työt Lokin kautta onnistuivat?

“Korona-aika toi esiin Lokin vahvuudet firmana: kun kesätyöt peruuntuivat muilta toimialoilta, Lokki tuli vastaan ja tarjosi töitä nopealla aikataululla. Työsuhteen aloitus- ja lopetusajankohdat saatiin räätälöityä täysin omiin tarpeisiini. Kaikki töihin liittyvä kanssakäyminen oli sujuvaa, ja esimerkiksi uudet työvaatteet hajonneiden tilalle saatiin järjestettyä nopeasti. Kesätöiden loputtua Lokilta tarjottiin mahdollisuutta työnjohtoharjoitteluun ja osa-aikaista omaan aikatauluun sopivaa työtäkin tarjottiin koulun ohella tehtäväksi.”

Ossi / Rakennusapulainen, Rakennustekniikan DI-opiskelija

“Minulle on jäänyt erittäin positiivinen kuva Lokista. Työtarjouksen saavuttua sopimus saatiin laadittua nopeasti ja joustavasti työntekijää ajatellen. Myös lyhyemmissä keikoissa varmistettiin työntekijän tilanne, vastasiko työ toimenkuvaa ja lähtikö työt minulla hyvin käyntiin. Asiointi on onnistunut vaivattomasti niin kasvotusten tapaamisilla kuin etänä, eikä sopimuksia tai työtodistuksia ole tarvinnut kysellä viikkotolkulla vaan ne ovat hoidettu kuntoon ripeästi. Omien työkokemusteni perusteella voin rehellisesti kuvata Lokki Henkilöstöpalvelua parhaana henkilöstöpalveluna työntekijän näkökulmasta.”

Tero / Rakennusapulainen, Konetekniikan AMK-opiskelija

“Kokemukseni Lokista ovat olleet positiivisia. Lokkiin oli helppo olla yhteydessä, jos asioita piti korjata tai selvittää. Myös tuntien kirjaus onnistui helposti Lokin järjestelmän kautta.”

Reetta / Porrassiivooja, Medianomiopiskelija

“Pääsin Lokin kautta tekemään ensimmäistä kertaa opiskelujani tukevia suunnitteluapulaisen töitä. Lokki varmisti, että työtehtävät vastasivat omaa osaamistani, ja että työpaikalla oli hyvä olla. Opiskeluiden ohella työskentely vaatii joustavuutta, ja työpäivien järjestely olikin helppoa.”

Emma / Arkkitehtiharjoittelija, Arkkitehtiopiskelija

“Oli mahtava olla Lokin kautta hommissa kesällä! Sain teidän kautta nopeasti työharjoittelupaikan ja allekirjoitettua juuri harjoittelun keston mittaisen työsopimuksen, joten ei ollut pelkoa siitä, että harjotteluun vaadittu minimi pituus ei täyttyisi. Tämän lisäksi Lokin henkilökunta oli todella huikeaa porukkaa ja he välittää työntekijöistään aidosti. Iso kiitos Lokille!”

Kaleab / Rakennusapulainen, Rakennustekniikan opiskelija

Oletko opintojesi loppuvaiheessa ja kiinnostunut yrittäjyydestä?

Tutustu Lokin yrittäjämalliin TÄÄLTÄ.

Yhteydenottopyyntö