Me etsimme sinulle tehtävään soveltuvat ehdokkaat.

Teollisuustyöntekijä käyttää konetta

Rekrytointi

Me etsimme sinulle tehtävään soveltuvat ehdokkaat. Hyödynnämme työntekijän löytämiseksi useita tehokkaaksi koettuja väyliä. Hoidamme työpaikkailmoitukset, tiedusteluihin vastaamiset ja hakemusten seulonnan. Joskus soveltuva työntekijä löytyy myös omasta rekisteristämme.

Haastattelemme soveltuvat ehdokkaat, selvitämme taustat ja suositukset sekä toteutamme sovitut testaukset. Esittelemme sitten sinulle tehtävään parhaat ehdokkaat.

Rekrytointitakuu: Veloitamme työsopimuksen allekirjoittamisen jälkeen puolet sovitusta rekrytointipalkkiosta. Kun työsuhde on alkanut ja olemme varmistaneet, että rekrytointi on onnistunut, laskutamme vasta loput palkkiosta.

Olemme palvelleet asiakkaitamme jo vuodesta 2005 eri toimialoilla.

Toimialamme

Rakentaminen & Talotekniikka

Rekrytoimme henkilöstöä rakentamisen, maanrakentamisen ja talotekniikan yritysten tarpeisiin. Rekrytoimme sekä vuokratyöntekijöitä että toimihenkilöitä vakituisiin työsuhteisiin. Esimerkiksi työnjohdon rekrytoinnit ovat tyypillisiä.

Rekrytoimme henkilöstöä teollisuuden ja logistiikan yritysten tarpeisiin, esimerkiksi metalliteollisuuteen. Esimerkkejä tehtävänimikkeistä ovat konesuunnittelija ja hankintapäällikkö.

Rekrytoimme henkilöstöä kiinteistöhuoltoon ja erilaisille palvelualoille. Palvelualoihimme kuuluu taloushallinto, IT-ala, farmasia ja maatalous. Esimerkkejä tehtävänimikkeistä ovat siivooja, kirjanpitäjä ja ohjelmoija.

Yhteydenottopyyntö