Toteutamme palvelujamme tarpeidesi vaatimalla tavalla joko julkisen haun kautta tai suorahakuna.

Lokin työntekijöitä rakennustyömaalla

Henkilöstövuokraus

Vuokratyö helpottaa yrityksen rekrytointiriskiä ja on erityisen hyödyllinen vaihtuvissa ja kiireellisissä henkilöstötarpeissa.

Me maksamme työntekijän palkan sekä hoidamme muut työsuhteeseen liittyvät velvoitteet. Näitä ovat esimerkiksi pakolliset vakuutusmaksut, loma-ajan palkka, terveydenhoito ja työvaatteet. Vuokrasuhteen kesto riippuu aina asiakasyrityksen tarpeesta ja on muutettavissa sopimusaikana.

Laskutamme yritystäsi vuokratyöntekijän tekemän työn perusteella. Veloitus on ennalta sovittu tuntihinta x työtuntien määrä tai sovittu kuukausipalkkaveloitus. Laskutuslisiä yms. ei tule.

Olemme palvelleet asiakkaitamme jo vuodesta 2005 eri toimialoilla.

Toimialamme

Rakentaminen & Talotekniikka

Vuokraamme henkilöstöä rakentamisen, maanrakentamisen ja talotekniikan yritysten tarpeisiin. Esimerkkejä tehtävänimikkeistä ovat kirvesmies, maanrakennustyöntekijä ja putkiasentaja. Tämän lisäksi henkilöstövuokraus toimii hyvänä tapana myös toimihenkilöiden, kuten suunnittelijoiden ja työnjohdon, työllistämiseen.

Vuokraamme henkilöstöä teollisuuden ja logistiikan yritysten tarpeisiin, esimerkiksi metalliteollisuuteen. Esimerkkejä tehtävänimikkeistä ovat hitsaaja, koneistaja ja kuorma-autonkuljettaja. Tämän lisäksi henkilöstövuokraus toimii hyvänä tapana myös toimihenkilöiden, kuten suunnittelijoiden ja insinöörien, työllistämiseen.

Vuokraamme henkilöstöä kiinteistöhuoltoon ja erilaisille palvelualoille. Palvelualoihimme kuuluu taloushallinto, IT-ala, farmasia ja maatalous. Esimerkkejä tehtävänimikkeistä ovat siivooja, kirjanpitäjä ja ohjelmoija.

Yhteydenottopyyntö