Lokin toimialat esittelyssä: Teollisuus

Lokki Henkilöstöpalvelut on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 2005 tarjoten räätälöityjä henkilöstöratkaisuja eri toimialoille. Tässä blogisarjassa esittelemme Lokin toimialat ja lähdemme liikkeelle teollisuusalasta. Teollisuuden kenttä on monipuolinen ja Lokki on rekrytoinut ja työllistänyt henkilöstöä alalle hyvin erilaisiin tehtävänkuviin.

Olemme tehneet yhteistyötä alan yritysten kanssa noin kuuden vuoden ajan. Alusta alkaen toimialasta on vastannut aluepäällikkömme Joni Parhiala. Jonille työ alan yritysten parissa on antanut laajan näkemyksen alan työtehtävistä.

Joni Parhiala

Aluepäällikkö (Varsinais-Suomi)
Teollisuus

– Koen, että Lokin vahvuus on juuri siinä, että meillä on syvällinen ymmärrys teollisuuden alan vaatimuksista ja tunnemme alan työtehtävät. Tämä auttaa meitä tunnistamaan parhaat osaajat teollisuuden erilaisiin tehtäviin. Usein asiakas yllättyy siitä, miten tarkasti olemme perillä esimerkiksi hitsaajan työstä, Joni kuvailee.

“Luotettava kumppanina, asiakaslähtöinen ja ammattiosaaminen teollisuuteen. Työntekijöitä ei tyrkytetä turhaan, vaan laatu tulee ennen määrää. Taustatiedot kerrotaan ja kommunikointi on nopeaa. Kaikki työntekijät on otettu, joita on ehdotettu.”

Juha Mäkelä, TK-Vilmet, Toimitusjohtaja

 

Osaavaa työvoimaa erilaisiin teollisuuden työtehtäviin

Lokilla on asiakkaita teollisuudessa muutaman hengen perheyrityksistä aina isoihin kansainvälisiin toimijoihin, erityisesti konepajateollisuudessa ja metallialalla.

– Erilaisia tehtävänkuvia alalla on paljon, mutta useimmiten meillä haetaan teollisuuden tehtäviin hitsaajia, koneistajia, erilaisia asentajia, teollisuusmaalareita ja metallityöntekijöitä.

Lokki auttaa teollisuuden alan yrityksiä sekä ammattitaitoisia osaajia löytämään toisensa ja etsii ratkaisuja, jotka palvelevat kaikkia osapuolia.

– Työsuhteet Lokilla teollisuuden alan tehtävissä ovat pääasiassa pitkiä ja vakituisia. Henkilöstö on sitoutunutta ja monet haluavat pysyä työssä Lokin kautta, vaikka muitakin vaihtoehtoja olisi tarjolla, Joni kertoo.

Lokilla on tarkoitus myös kasvattaa teollisuuden toimialan kumppanuuksia kysynnän kasvaessa. Lokin asiantuntijatiimiin onkin palkattu uutena Ella Lehmuskallio, joka työskentelee Turun toimistolta käsin ja palvelee teollisuuden asiakkaita Varsinais-Suomen alueella.