Asiakaskokemus: Yksilöllistä palvelua, jossa sinua kuunnellaan ja tunnetaan

Bam Palvelut tarjoaa laadukasta siivousta yrityksille ja yksityisille Lempäälässä ja sen lähialueilla. Yksi Bam Palveluiden tärkeimmistä kumppaneista on Lokki henkilöstöpalvelut, jonka kanssa he ovat tehneet yhteistyötä noin vuoden ajan. Lokki tarjoaa Bamille vuokratyöläisiä siivoojiksi. ”Tämä yhteistyö on tuonut merkittäviä etuja meille, sillä Lokki huolehtii työntekijöiden hausta, valinnasta ja palkkaamisesta”, kertoo Johanna Sarvanto, Bam Palvelut.

Johanna kertoo yhteistyön olleen mutkatonta ja helppoa. Bamilla oli tarve ammattitaitoisille siivoojille kahdelle eri kohteelle, ja tuttunsa suosituksesta Johanna päätti ottaa yhteyttä Lokkiin. Lokki pystyi vastaamaan Bam Palveluiden tarpeisiin nopeasti ja ammattitaidolla. Johanna korostaa tyytyväisyyttään siihen, kuinka nopeasti Lokki pystyi järjestämään heille sopivia työntekijöitä. ”Saimme Lokin kautta keikkasiivoojan jopa päivässä”, iloitsee Johanna.

Vaivaton, nopea palvelu

Bam Palvelut arvostaa Lokin ketteryyttä ja luottamusta, lisäksi Lokki tarjoaa Bamille henkilökohtaista ja yksilöllistä palvelua. ”Meillä on oma yhteyshenkilö, jonka kanssa työskentely sujuu vaivattomasti ja ammattimaisesti”, lisää Sarvanto. Lokki tuntee Bam Palvelut hyvin ja osaa tarjota sopivia henkilöitä heidän tarpeisiinsa.

Yhteistyö Lokin kanssa on tuonut Bam Palveluille huomattavia etuja, kuten helppoutta, nopeaa työntekijöiden järjestämistä ja yksilöllistä palvelua. Bam voi luottaa siihen, että Lokki huolehtii heidän tarpeistaan ammattitaidolla ja tehokkaasti. ”Voin suositella Lokkia muillekin yrityksille, joilla on pulaa ammattilaisista”, mainitsee Johanna.