Miksi Lokki?

Oma henkilöstökonsultti palveluksessasi

Liiketoimintamme perustuu henkilökohtaiseen palveluun ja täten asiakkaidemme ja työntekijöidemme aitoon tuntemiseen.

Oma henkilöstökonsulttisi palvelee sinua prosessin kaikissa vaiheissa ja vastaa sopivien työntekijöiden löytymisestä – juuri sinun tarpeisiisi. Kun välikäsiä ei ole, on myös yhteydenpito vaivatonta.

Löydä oma henkilöstökonsulttisi TÄÄLTÄ.

Luotettava kumppani

Pyrimme aina sinua parhaiten palveleviin ratkaisuihin. Tämä tavoite näkyy tuloksina: suurin osa asiakkaistamme on aloittanut yhteistyön kanssamme suositusten kautta ja palveluidemme kysyntä kasvaa jatkuvasti.

Työntekijämme haastatellaan huolella ja heidän suosituksensa tarkastetaan, jotta voimme luotettavasti palvella sinua. Useat työntekijöistämme ovat työskennelleet meillä jo vuosia.

Kumppanuus on myös yksi Lokin ARVOISTA.

Kokenut toimija

Olemme toimineet alalla menestyksekkäästi jo vuodesta 2005 lähtien, minkä ansiosta käytäntömme ovat vakiintuneita ja tiedämme, miten haastavissakin tilanteissa voimme löytää sinua parhaiten palvelevan ratkaisun.

Liiketoimintamme on kehittynyt vuosien saatossa, jotta voimme palvella tehokkaasti yrityksesi tarpeita. Lue TARINAMME.

Minulla ei ole kokemusta ansioluettelon tekemisestä, sillä en ole aikaisemmin tarvinnut sitä hakiessani töitä. Käytyäni Lokilla haastattelussa, sain muutaman tunnin päästä sähköpostiini viestin, jonka liitteenä oli konsultin kokoama CV. Loistavaa toimintaa, puskaradio lähtee liikkeelle välittömästi!

Tyytyväinen kiinteistöhuollon työnhakija

Käytin ensimmäistä kertaa elämässäni henkilöstöpalveluyrityksen palveluja ja voin valehtelematta sanoa, että kyseessä oli elämäni paras haastattelutilaisuus. Kiitos siitä Joni Parhialalle!

Henri

Kouluarvosana Lokin toiminnasta on 9½. Henkilöstökonsultin palvelu on huippuhyvää ja hän vastaa aina puhelimeen ja kysymyksiin.

Pienen rakennusliikkeen toimitusjohtaja

Kun olin lähettänyt sähköpostilla kysymyksen työpaikasta eipä aikaakaan kun olin jo Lokki – ehkä kolme päivää ja olin hommissa! Saan töitä kokoajan ja minuun luotetaan, täältä en hevillä lähde.

Janne, kirvesmies

Lokilta on saatu aina hyviä työntekijöitä. Tarvittavasta työvoimasta saadaan hyvä kuvaus ennakkoon, jolloin kyseisiin tehtäviin on aina löytynyt mahdollisimman sopiva henkilö.

Työnjohtaja, Rakennus K. Karhu

Sain Lokilta heti valmistumisen jälkeen työpaikan. Lokilla kuunnellaan työntekijän toiveita, jokainen työntekijä on kuin itsensä pomo.

Mikko, farmaseutti

En edes muista mistä Lokki pamahti, mutta olemme käyttäneet Lokkia nyt vuoden päivät. Helpoksi olen tämän kokenut. Koko vuoden pelastus.

Jaana, pienen siivousliikkeen yrittäjä

Minulle molemminpuolinen luottamus on kaiken a ja o. Jos jotain sovitaan, niin se pidetään. Alalla on paljon toimijoita, mutta Lokki on yllättänyt positiivisesti!

Kimmo, kirvesmies

Olen jäänyt Lokille töihin, koska Lokki on paras työnantaja, joka minulla on ollut. Täällä on mukavia ihmisiä ja lämminhenkinen fiilis. Tuntuu että musta huolehditaan.

Tomi, purkutyöntekijä
blank