fbpx

Miksi Lokki?

Pyrimme aina tarjoamaan yrityksellesi erinomaista palvelua. Lue alta, miten erotumme alan muista toimijoista.

Oma henkilöstökonsultti palveluksessasi

Liiketoimintamme perustuu henkilökohtaiseen palveluun ja täten asiakkaidemme ja työntekijöidemme aitoon tuntemiseen.

Oma henkilöstökonsulttisi palvelee sinua prosessin kaikissa vaiheissa ja vastaa sopivien työntekijöiden löytymisestä – juuri sinun tarpeisiisi. Kun välikäsiä ei ole, on myös yhteydenpito vaivatonta.

Löydä oma henkilöstökonsulttisi TÄÄLTÄ.

Luotettava kumppani

Pyrimme aina sinua parhaiten palveleviin ratkaisuihin. Tämä tavoite näkyy tuloksina: suurin osa asiakkaistamme on aloittanut yhteistyön kanssamme suositusten kautta ja palveluidemme kysyntä kasvaa jatkuvasti.

Työntekijämme haastatellaan huolella ja heidän suosituksensa tarkastetaan, jotta voimme luotettavasti palvella sinua. Useat työntekijöistämme ovat työskennelleet meillä jo vuosia.

Kumppanuus on myös yksi Lokin ARVOISTA.

Kokenut toimija

Olemme toimineet alalla menestyksekkäästi jo vuodesta 2005 lähtien, minkä ansiosta käytäntömme ovat vakiintuneita ja tiedämme, miten haastavissakin tilanteissa voimme löytää sinua parhaiten palvelevan ratkaisun.

Liiketoimintamme on kehittynyt vuosien saatossa, jotta voimme palvella tehokkaasti yrityksesi tarpeita. Lue TARINAMME.

Esimerkkejä asiakkaidemme kokemuksista

“Lokki tuli tutuksi edelliselle työmaalla, jolloin toinen mestari otti Lokin kautta työntekijän. Koko työmaan ajan ollut 1-3 työntekijää Lokilta. Pääasiassa on käytetty rakennusapumiehiä, jotka toimineet mm. materiaalien siirroissa ja kirvesmiehen apureina. Tosi hyvin sujunut niin työntekijöiden, kuin yhteydenpidon puolesta. Tärkeintä on, että työntekijä on aktiivinen ja tekee työnsä – tällaisia työntekijöitä Lokilta on myös saatu.”

-Jouni, Vastaava mestari

“Lokki on onnistunut ottamaan tosissaan asiakkaan tarpeet. Olemme saaneet heiltä hyviä työntekijöitä muun muassa etuputsarin tehtäviin. Lisäksi Lokin tuntilistojen kuittaus onnistuu hyvin.”

-Taito, Vastaava työnjohtaja

Lue lisää kokemuksia palvelustamme TÄÄLTÄ.

blank