Takaisin listaukseen

Pääsuunnittelija/projektipäällikkö katusuunnittelu

Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Paikkakunta: Jyväskylä
Haku päättyy: 28.03.2024
Hae työpaikkaa

Etsimme suorarekrytointina asiakkaallemme kokenutta pääsuunnittelijaa/projektipäällikköä katusuunnittelun monipuolisiin tehtäviin Jyväskylään. Voit olla jo kokenut projektipäällikkö tai mahdollisesti kokenut suunnittelija, jolla on intoa projektipäällikön tehtäviin. Projektipäällikkönä vastaisit katuhankkeiden johtamisesta aina tarjoustoiminnasta hankkeen loppuun saattamiseen. Toimisit myös mahdollisuuksien mukaan hankkeissa pääsuunnittelijana ja asiantuntijana.

Asiakkaamme on globaalisti toimiva rakennusalan suunnittelu- ja konsultointiorganisaatio. Lopullista työnkuvaa on mahdollista räätälöidä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Työ on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta:

Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri)
Useamman vuoden kokemusta katusuunnittelusta tai projektipäällikön tehtävistä
Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito on eduksi
Suunnitteluohjelmien hallinttaa (Esim. AutoCAD, NovaPoint, 3D-win)
Luotettavuutta ja itsenäistä työskentelyotetta

Tarjoamme sinulle:

Mahdollisuuden kehittyä projektinjohtotehtävissä sekä nousujohteisen urapolun alan johtavassa yrityksessä
Kilpailukykyisen palkan ja erinomaiset työsuhde-edut
Kannustavan ja viihtyisän työilmapiirin ja viihtyisät toimitilat
Vakituisen työpaikan vakavaraisessa ja suuressa monialasuunnittelutoimistossa

Ole yhteydessä minuun, jos haluat kuulla tästä tai muista vastaavista avoimista paikoista lisää, kerron mielelläni. Yhdellä hakemuksella pääset tutustumaan muihinkin avoimiin työpaikkoihin. Etsin jatkuvasti osaajia eri tason tehtäviin katu-, tie-, alue- vesihuolto- ja maisemasuunnitteluun, joten olen aina kiinnostunut keskustelemaan, vaikka juuri tämä ilmoitus ei sinun osaamiseesi olisi osunut. Yhteydenotot: Tuomas Jerkkola, p. 0503542769, tuomas.jerkkola@lokki.fi

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy – Oma henkilöstökonsultti palveluksessasi

Olemme toimineet henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Visiomme on tarjota paras asiakaskokemus luotettavalla, ihmisläheisellä ja vaivattomalla palvelullamme ympäri Suomen.​ Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka tiedämme menestyvän parhaiten luotettavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä Lokilla sinua tukee oma henkilöstökonsultti koko työsuhteesi ajan. Lokilla uskomme kumppanuuteen, joka saavutetaan joustavan palvelun tuloksena. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikoihimme: www.lokki.fi.

Lisätiedot
Palkkaus Sopimuksen mukaan
Kesto Yli 12 kuukautta
Työvuoro: Kokopäivätyö
Aikataulu: Kokoaikainen
Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Paikkakunta: Jyväskylä
Haku päättyy: 28.03.2024