Takaisin listaukseen

Muuttosiivouksiin Tampereelle

Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Paikkakunta: Tampere
Haku päättyy: 19.05.2024
Hae työpaikkaa

Etsimme 30-37,5 h/vko tekevää vakituista asuntosiivooja Tampereen alueelle. Tässä työssä tulet tekemään pareittain ja itsenäisesti tyhjien asuntojen muutto- ja remonttisiivouksia. Työt alkaa aamuisin Tampereen Epilästä ja jatkuu siitä yrityksen autolla kohteisiin. Hakijalta odotetaan b-ajokorttia ja työssä käytetään asiakasyrityksen ajoneuvoja.

Työaika sijoittuu arkipäiville vaihtelevasti 6.00-17.00 välille. Viikonloput ovat aina vapaita. Päivittäiset työajat vaihtelevat kohteesta riippuen.

Odotamme sinulta:

– Työkokemusta siivousalalta
– Ahkeraa ja itsenäistä työotetta
– Luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
– Ajokorttia
– Sujuvaa suomenkielen taitoa

Etsimme tehtävään

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan ja alkuun tehdään 8kk:n määräaikainen sopimus ja tämän jälkeen tarkoituksena on rekrytoitua asiakasyritykselle vakituiseksi työntekijäksi.

Lähetä hakemuksesi tai ole yhteydessä minuun, jos haluat kuulla tästä tai muista vastaavista avoimista paikoista lisää. Haethan tehtävään pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteydenotot: Liisa Metsoila p. 050 436 0772 / liisa.metsoila@lokki.fi

Olemme toimineet henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Visiomme on tarjota paras asiakaskokemus luotettavalla, ihmisläheisellä ja vaivattomalla palvelullamme ympäri Suomen. Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka tiedämme menestyvän parhaiten luotettavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä Lokilla sinua tukee oma henkilöstökonsultti koko työsuhteesi ajan. Lokilla uskomme kumppanuuteen, joka saavutetaan joustavan palvelun tuloksena. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikoihimme: www.lokki.fi

Lisätiedot
Palkkaus sopimuksen mukaan
Kesto Yli 12 kuukautta
Työvuoro: Muu osa-aikatyö
Aikataulu: Kokoaikainen
Aloitus: sopimuksen mukaan
Paikkakunta: Tampere
Haku päättyy: 19.05.2024