Takaisin listaukseen

LVI-projektipäällikkö

Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Paikkakunta: Varsinais-Suomi
Haku päättyy: 26.02.2024
Hae työpaikkaa

Etsimme asiakkaallemme kokenutta LVI-projektipäällikköä Varsinais-Suomeen. Asiakasyritys on keskisuuri ilmanvaihtoalan yritys, jonka päätoimenkuvaan kuuluu olemassa olevien ilmanvaihto- ja jäähdytysjärjestelmien ylläpito sekä vanhentuneen kannan uudistaminen energia- ja kustannustehokkailla ratkaisuilla.

Projektipäällikkönä työnkuvaasi kuuluu monipuoliset hankkeiden johtotehtävät Varsinais-Suomen alueella. Lopullinen työnkuva rakentuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Rekrytointi tapahtuu suoraan asiakasyrityksen alaisuuteen, työ on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian sopivan henkilön löytyessä.

Odotamme sinulta:

Talotekniikan insinöörin tutkintoa tai muuta soveltuvaa insinöörin tutkintoa
Vankkaa kokemusta LVI-urakoinnin projektipäällikön tehtävistä, vähintään 5 vuotta korkeakoulututkinnon jälkeen TAI vaihtoehtoisesti pitkää kokemusta asennuspuolelta jonka päälle luettu insinöörin tutkinto ja valmistumisen jälkeen muutama vuosi kokemusta työnjohdollisista tehtävistä
Kokemusta laajasti erilaisista LVI-teknisistä projekteista, erityisesti IV-puolelta
KVV- ja IV- pätevyydet

Tarjoamme sinulle:

Monipuolisia ja vaihtelevia projekteja
Mahdollisuus osittaiseen etätyöskentelyyn
Mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan
Vakituisen työpaikan vakaavaraisessa kasvuyrityksessä

Yhteydenotot: Oona Kielo, oona.kielo@lokki.fi

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy – Oma henkilöstökonsultti palveluksessasi

Olemme toimineet henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Visiomme on tarjota paras asiakaskokemus luotettavalla, ihmisläheisellä ja vaivattomalla palvelullamme ympäri Suomen.​ Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka tiedämme menestyvän parhaiten luotettavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä Lokilla sinua tukee oma henkilöstökonsultti koko työsuhteesi ajan. Lokilla uskomme kumppanuuteen, joka saavutetaan joustavan palvelun tuloksena. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikoihimme: www.lokki.fi.

Lisätiedot
Palkkaus Sopimuksen mukaan
Kesto Yli 12 kuukautta
Työvuoro: Kokopäivätyö
Aikataulu: Kokoaikainen
Aloitus: Sopimuksen mukaan
Paikkakunta: Varsinais-Suomi
Haku päättyy: 26.02.2024