Työnhakijoille

Lokki tarjoaa työntekijöille mielenkiintoisia työtehtäviä asiakasyrityksissämme rakentamisen, talotekniikan ja palvelusektorin aloilla. Meidän kauttamme voit hakea osaamistasi ja ammattiasi vastaavia työtehtäviä avustavista töistä aina johtotason tehtäviin. Tarjoamme myös kesätyö- ja harjoittelupaikkoja opiskelijoille. Parhaimmillaan vuokratyösuhde voi kestää jopa vuosia ja voit löytää vakituisen työpaikan vuokratyön kautta.

Rekrytoimme myös suoraan asiakasyrityksillemme määräaikaista ja vakituista työvoimaa.

Vuokratyötehtävissä Lokki on työnantajasi, mutta työskentelet asiakkaamme hankkeissa ja projekteissa. Työ tehdään asiakasyrityksen työnjohdon alaisuudessa ja valvonnassa. Lokki maksaa työntekijän palkan sekä vastaa kaikista työnantajavelvoitteista. Useissa yrityksissä vuokratyöpaikka voi olla askel vakituiseen työpaikkaan.

Vaihtelevissa tehtävissä pääset tutustumaan erilaisiin yrityksiin ja työtehtäviin. Näin saat monipuolista työkokemusta. Palkkaus työtehtävissä on yleensä aikaperusteinen.

Jätä meille vapaamuotoinen työhakemus esim. sähköpostilla info@lokki.fi tai täytä hakemuslomake. Otamme yhteyttä kun potentiaalinen työmahdollisuus löytyy.