HR:n ulkoistaminen

HR ulkoistettuna Lokille

Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara ja tuloksen tekijä – se on myös meidän erikoisosaamistamme ! Olemme työskennelleet monipuolisten hr-tehtävien parissa yli kymmenen vuoden ajan. Siksi Lokin hr-osaamisella on paljon annettavaa yrityksille jotka voivat tällöin keskittyä omaan ydintoimintaansa.

Autamme yritystäsi esimerkiksi onnistuneiden rekrytointien tekemisessä, henkilöstön kehittämisessä ja motivoinnissa sekä tehokkaan henkilöstörakenteen suunnittelussa.

Minulla ei ole kokemusta ansioluettelon tekemisestä, sillä en ole aikaisemmin tarvinnut sitä hakiessani töitä. Käytyäni Lokilla haastattelussa, sain muutaman tunnin päästä sähköpostiini viestin, jonka liitteenä oli konsultin kokoama CV. Loistavaa toimintaa, puskaradio lähtee liikkeelle välittömästi!

Tyytyväinen kiinteistöhuollon työnhakija

Käytin ensimmäistä kertaa elämässäni henkilöstöpalveluyrityksen palveluja ja voin valehtelematta sanoa, että kyseessä oli elämäni paras haastattelutilaisuus. Kiitos siitä Joni Parhialalle!

Henri

Kouluarvosana Lokin toiminnasta on 9½. Henkilöstökonsultin palvelu on huippuhyvää ja hän vastaa aina puhelimeen ja kysymyksiin.

Pienen rakennusliikkeen toimitusjohtaja

Kun olin lähettänyt sähköpostilla kysymyksen työpaikasta eipä aikaakaan kun olin jo Lokki – ehkä kolme päivää ja olin hommissa! Saan töitä kokoajan ja minuun luotetaan, täältä en hevillä lähde.

Janne, kirvesmies

Lokilta on saatu aina hyviä työntekijöitä. Tarvittavasta työvoimasta saadaan hyvä kuvaus ennakkoon, jolloin kyseisiin tehtäviin on aina löytynyt mahdollisimman sopiva henkilö.

Työnjohtaja, Rakennus K. Karhu

Sain Lokilta heti valmistumisen jälkeen työpaikan. Lokilla kuunnellaan työntekijän toiveita, jokainen työntekijä on kuin itsensä pomo.

Mikko, farmaseutti

En edes muista mistä Lokki pamahti, mutta olemme käyttäneet Lokkia nyt vuoden päivät. Helpoksi olen tämän kokenut. Koko vuoden pelastus.

Jaana, pienen siivousliikkeen yrittäjä

Minulle molemminpuolinen luottamus on kaiken a ja o. Jos jotain sovitaan, niin se pidetään. Alalla on paljon toimijoita, mutta Lokki on yllättänyt positiivisesti!

Kimmo, kirvesmies

Olen jäänyt Lokille töihin, koska Lokki on paras työnantaja, joka minulla on ollut. Täällä on mukavia ihmisiä ja lämminhenkinen fiilis. Tuntuu että musta huolehditaan.

Tomi, purkutyöntekijä

Lokin hr-asiantuntijalta saat

  • Tukea rekrytointiin. Voimme ottaa rekrytointiprosessin kokonaisvaltaisesti haltuun tai auttaa yksittäisissä tilanteissa.
  • Apua suorahakuihin, kehityskeskusteluiden pitämiseen, työntekijöiden urapolun tukemiseen ja uudelleen sijoittamiseen…
  • Koko yrityksemme kokemuksen ja osaamisen hr-kysymyksiin liittyen.
  • Mahdollisuuden ulkoistaa olemassaolevaa tai tulevaa henkilöstöä Lokin palkkalistoille. Näin voimme minimoida riskiä, jos tekijätarve vaihtelee kausittain.
  • Apua ja tukea sen verran kuin tarvitset: osa-aikaisesti, kokoaikaisesti tai projektikohtaisesti.

Miksi käyttää ulkoista henkilöstöosaajaa?

  • Ulkopuolinen hr-osaaja näkee usein piilevät tarpeet, turhat kustannukset tai muutosta vaativat kohteet herkemmin kuin yrityksen sisällä työskentelevät ihmiset.
  • Lokin henkilöstökonsulteilla on kokemusta monien eri alojen ja yritysten rekrytointitarpeista, osaamme soveltaa hyväksi havaittuja menetelmiä eri tilanteissa ja hyödyntää “out of the box-ajattelua”.
  • Yrityksen toimitusjohtajalla, projektipäälliköllä tai muulla tiiminvetäjällä on usein kädet täynnä töitä ydintoimintaan liittyen, henkilöstöhallinnon ulkoistamisella resursseja vapautuu varsinaiseen päätoimialaan.
  • HR-palvelu hinnoitellaan aina projektikohtaisesti.

Kysy lisätietoja!

Etsi avoimia työpaikkoja tästä

Lokki Henkilöstopalvelut, Perintökuja 8, 01510 Vantaa - Puh: 010 583 4560 - Email: info@lokki.fi