Työntekijäprofiileja

Tällä sivulla voit tutustua osaan työntekijöistämme.

Millaista osaajaa sinä tarvitset?

Pirkanmaa


Maalari

29-v pintakäsittelijä/maalari (valm. 2015) Tampereelta. Kokemusta maalauksista vajaan vuoden ajalta, painottuen ulkopintojen maalaukseen. Lisäksi tuttua myös maalinpoisto liuottimilla & hiomalla. Saanut asiakkaaltamme erinomaiset suositukset tehokkaasta ja tarkasta työskentelyotteesta sekä hyvistä asiakaspalvelutaidoista. Työturvallisuuskortti.

Rakennustyöntekijä

39-v rakennustyöntekijä Tampereelta. Kokonaisuudessaan rakennusalan työkokemusta noin 10 vuoden ajalta. Tuttua mm. paikkaus- ja tasoitustyöt, plaanovalmistelut, piikkaus- ja purkutyöt, valutyöt (mm. nostovalut/lattiavalut), läpivientien poraukset, koolaukset, villoitukset, valutukkeiden teko, kuorilaattojen tukeminen ja tarkastukset, väliovien ja karmien siirto, tavarasiirrot kurottajan kanssa, valuvalmistelut (mm. muottilaudoitus, raudoituksen putsaus jne), kalusteasennukset sekä yleiset apumiehen tehtävät jne. Luotettava ja monipuolisen kokemuksen omaava työntekijä, jolla on taustalla erinomaiset suositukset! Taustalla metsätalousinsinöörin tutkinto (2005). Työturvallisuuskortti.

Kokenut paikkari

56-v kokenut ammattipaikkari Ylöjärveltä. Kokemusta rakennusalalta lähes 20 vuoden ajalta. Erityisosaamista betonityöt ja vaativat paikkaukset. Taustalla pitkiä työsuhteita ja hyvät suositukset! Työskennellyt viimeisimpänä 10 vuoden ajan keskisuuren rakennusliikkeen palveluksessa monipuolisissa rakennustyöntekijän tehtävissä. Hyvät suositukset! Työturvallisuus- ja tulityökortti. Ajokortti + oma auto käytettävissä.

Rakennusarkkitehti

Rakennusarkkitehti yli 30 vuoden kokemuksella. Vankka historia projektinhallinnasta ja pääsuunnittelijana toimimisesta sekä konsultoinnista. Tehnyt rakennussuunnittelua monipuolisesti erilaisiin, niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Päätehtävät olleet arkkitehtisuunnittelua, jossa työ on muodostunut asiakas- ja viranomaistapaamisista sekä luonnos- ja pääkuvien laatimisesta, sisältäen kulloisenkin projektin hoitoa. Vahva moduulipuolen, vakioratkaisujen ja teollisuuden tuntemus. Kokemusta myös kehityshankkeista. AutoCAD, ArchiCADin perusteet. Ajokortti + oma auto.

Työnjohtaja/työmaapäällikkö

Kokenut yhdyskuntateknikko (-98) Mäntsälästä. Työskennellyt maarakennus- ja talonrakennusalalla n. 20 vuotta: mm. työnjohtajana, vastaava työnjohtajana 2v ajan, tarjouslaskentainsinöörinä, tarjouslaskijana. Rakennuttajainsinöörinä ja työmaavalvojana toiminut yli 5v. Tarkemmat tiedot CV:ssä. Asiakaslähtöinen, hyvin ihmisten kanssa toimeen tuleva ja hallitsee tietokoneen+dokumentoinnin hyvin. Tällä hetkellä työmaapäällikkönä infrakohteissa, työt hiipumassa ja hakee sen vuoksi uutta työnantajaa.

Rakennussiivooja

56-v kokenut rakennussiivooja Ylöjärveltä. Kokemusta rakennussiivouksista yli 15 vuoden ajalta. Työskennellyt pitkissä työsuhteissa ja useissa erilaisissa kohteissa (mm. sairaala-, koulu-, kerrostalo- ja kauppakeskustyömailla). Siivonnut myös P1-luokan kohteita ja toiminut loppusiivoojana parissa kohteessa. Omaa tehokkaan ja organisoivan työotteen. Hyvässä fyysisessä kunnossa. Työturvallisuuskortti. Ajokortti + oma auto käytettävissä.

Timanttiporaaja/puuseppä

38-vuotias timanttiporaaja Tampereelta. Työskennellyt noin 16 vuotta erilaisissa rakennusalan töissä, josta viimeisimmän vuoden tehnyt erilaisia rakennusmiehen ja timanttiporarin töitä. Kokemusta löytyy myös tuotannossa töistä muutaman kuukauden verran, pääasiassa letkuasetelmista. Ja samalla tehnyt myös vähän varastomiehen työtäkin. Koulutukseltaan puuseppä ja erikoispintakäsittelijä. Erilaiset työkalut ja koneet pysyvät hvyin käsissä. Luonteeltaan tunnollinen ja positiivinen ja osaa työskennellä hyvin muiden kanssa sekä itsenäisesti.

Pääkaupunkiseutu


Rakennusapumies/varastotyöntekijä

22-vuotias rakennusapulainen Vantaalta. Työskennellyt kauttamme lähes vuoden verran ja viime syksynä aloitti insinööriopinnot ympäristö- ja energiatekniikan alalla. Lomillaan meidän kautta rakennustyömailla. Haluaisi koulun ohella tehdä osa-aikaisesti töitä ja etsii työharjoittelupaikkaa energiatekniikan parista ensi kesäksi. Erittäin suositeltu ja luotettava tekijä. Työturvallisuuskortti, B-ajokortti ja hygieniapassi löytyvät.

Rakennus-/loppusiivooja

22-vuotias reipas nuori nainen Vantaalta. Tehnyt kauttamme rakennus/loppusiivousta yli vuoden muutamalla asiakkaalla, kaikilta hyvää palautetta. Luotettava työntekijä, jolla aiempaa kokemusta muun muassa kaupan kassalta. Pääsee julkisilla liikkumaan hyvin pääkaupunkiseudun alueella. Työturvallisuuskortti on.

Vastaava mestari

45-v. pitkän linjan rakennusalan ammattilainen Espoosta. Valmistunut rakennusmestariksi -99, jonka jälkeen toiminut pari vuotta työnjohtajana ja sen jälkeen vastaavana mestarina kerrostalo- ja pientalokohteissa. Vastannut mm. isosta rivari aluerakennushankkeesta ja 20-50 huoneiston kerrostalojen sekä linjasaneerauskohteiden ansiokkaasta läpiviemisestä. Aiemmin toiminut timpurina. Taustalla pitkiä työsuhteita.

Etsi avoimia työpaikkoja tästä

Lokki Henkilöstopalvelut, Perintökuja 8, 01510 Vantaa - Puh: 010 583 4560 - Email: info@lokki.fi

blank