fbpx

Kokemuksia

Lue alta, millaisia kokemuksia asiakkaillamme on toiminnastamme.

Rakennus Future

“Yhteistyö Lokin kanssa alkoi, kun rekrytoimme heiltä työntekijän monia vuosia sitten. Lokin toiminnasta jäänyt aina hyvä kuva. Heillä osataan täyttää tarpeemme sekä selkeä palkanmaksun aikataulu on taannut mutkattoman toimintaympäristön. Parhaita vuokrafirmoja mistä on työntekijöitä saatu.”

Kari Tasanko, Toimitusjohtaja

Kiantti

“Yhteistyö on sujunut Lokin kanssa hyvin ja asiat hoidettu sovitusti sekä vuorovaikutus on toiminut mallikkaasti – Lokista onkin jäänyt positiivinen vaikutelma. Henkilöstövuokrauksessa olennaista on myös se, että työntekijällä on hyvät suhteet myös henkilöstöpalveluyrityksen kanssa. Lisäksi yhden yhteyshenkilön kanssa toimiminen on selkeyttänyt ja nopeuttanut henkilöstövuokrausprosesseja.”

Kimmo Fager, Toimitusjohtaja

Steel Vision

“Tärkeintä on saada osaava työntekijä. Lokin kanssa on ollut tavallista helpompi toimia ja hyvin tyytyväinen olen ollut Lokin toimintaan.”

Frankey George, Toimitusjohtaja

LK Urakointi

“Lokilla asioihin reagoidaan nopeasti ja asiakkaan ongelmat otetaan asiakseen sekä hoidetaan. Henkilöstövuokrauksessa merkkaa myös palvelu, joka Lokilla on hoidettu hienosti – asiakaslähtöistä toimintaa. Henkilökohtaisuus Lokin toiminnassa näkyy ja nopeuttaa toimintaa. Kokonaisuudessaan oikein hyvä kuva jäänyt yhteistyöstä ja toiminnasta Lokilla.”

Markus Kanerva, Toimitusjohtaja

Oittisen tila

“Lokin kanssa homma on toiminut erittäin hyvin ja heillä on taito ymmärtää mitä haemme ja kyky löytää oikeanlainen henkilö työtehtävään. Olemme pitäneet Lokin toiminnasta, joka on helppoa, toimivaa ja selkeää. Lisäksi olemme saaneet työehtoihin liittyviä neuvoja. Olen suositellut Lokkia myös kollegoilleni.”

Jussi Oittinen, Toimitusjohtaja

Rakennusliike Tikirak

“Homma on toiminut palvelun puolesta hyvin ja hyviä kavereita on ollut kaikki, keitä olemme Lokilta saaneet – työntekijä kun ratkaisee kuitenkin eniten. Yhteistyö on toiminut moitteettomasti. Eräälle työmaalle otimme tavallista enemmän vuokratyövoimaa ja Lokki osoittautunut tässä edukseen.”

Eero Helttula, Vastaava mestari

Kuva_rakentaminen2_harmaa

KerabitPro
“Lokilta on ollut pari osaavaa ja ammattimaista bitumieristäjää hommissa, joita on pääsääntöisesti hyvin vaikea löytää. Yhteistyö Lokin kanssa sujunut hyvin ja työntekijät olleet kuvauksen mukaisia. Jatkossakin teemme mielellämme yhteistyötä Lokin kanssa, sillä homma toimii.”

-Heikki, Työmaapäällikkö

Remontti-Nummi
“Yhteistyö lähti käyntiin useita vuosia sitten. Henkilökohtainen yhteishenkilö, jonka kanssa pääsee asian hoitamaan alusta loppuun, on ollut toimiva konsepti. Kokonaiskuvasta on jäänyt hyvä vaikutelma sekä osaavien työntekijöiden että hyvän palvelun osalta.”

-Juha, Toimitusjohtaja

Työkalutyöt
“Yhteistyö toimi hyvin ja työntekijä oli osaava. Olisimme ottaneet työntekijän vakituiseen työsuhteeseen, mutta korona sotki kuviot. Erittäin tyytyväisiä kuitenkin ollaan.”

-Pekka, Toimitusjohtaja

Rakennus K. Karhu
“Yhteistyö alkoi useita vuosia sitten. Lokilta on löytynyt hämmästyttävän hyvin osaavia tekijöitä. Henkilökohtaisuus ja yhteinen historia nopeuttavat ja auttavat varmasti henkilöstönvuokraamisessa, vaikka työntekijä edellä yleisesti mennäänkin. Vuokrafirmalla ja yhteyshenkilöllä myös merkitystä, otetaan sieltä mihin on totuttu ja missä homma toimii, nämä kriteerit täyttyvät Lokilla.”

-Jami, Vastaava mestari

Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja lähetä meille yhteydenottopyyntö.

Yhteydenottolomake

*Täyttämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

blank