fbpx

Palvelumme

Palveluitamme sinulle ovat yksinkertaisuudessaan henkilöstövuokraus ja rekrytointi.

Toteutamme palvelujamme tarpeidesi vaatimalla tavalla joko julkisen haun kautta tai suorahakuna.

Henkilöstövuokraus

Vuokratyö helpottaa yrityksen rekrytointiriskiä ja on erityisen hyödyllinen vaihtuvissa ja kiireellisissä henkilöstötarpeissa.

Me maksamme työntekijän palkan sekä hoidamme muut työsuhteeseen liittyvät velvoitteet. Näitä ovat esimerkiksi pakolliset vakuutusmaksut, loma-ajan palkka, terveydenhoito ja työvaatteet. Vuokrasuhteen kesto riippuu aina asiakasyrityksen tarpeesta ja on muutettavissa sopimusaikana.

Laskutamme yritystäsi vuokratyöntekijän tekemän työn perusteella. Veloitus on ennalta sovittu tuntihinta x työtuntien määrä tai sovittu kuukausipalkkaveloitus. Laskutuslisiä yms. ei tule.

Kuva_Ulkotyomaa_harmaa

Rekrytointi

Kuva_Koneistaja_harmaa

Me etsimme sinulle tehtävään soveltuvat ehdokkaat. Hyödynnämme työntekijän löytämiseksi useita tehokkaaksi koettuja väyliä. Hoidamme työpaikkailmoitukset, tiedusteluihin vastaamiset ja hakemusten seulonnan. Joskus soveltuva työntekijä löytyy myös omasta rekisteristämme.

Haastattelemme soveltuvat ehdokkaat, selvitämme taustat ja suositukset sekä toteutamme sovitut testaukset. Esittelemme sitten sinulle tehtävään parhaat ehdokkaat.

Rekrytointitakuu: Veloitamme työsopimuksen allekirjoittamisen jälkeen puolet sovitusta rekrytointipalkkiosta. Kun työsuhde on alkanut ja olemme varmistaneet, että rekrytointi on onnistunut, laskutamme vasta loput palkkiosta.

HR:n ulkoistaminen

Ulkopuolinen HR-osaaja näkee usein piilevät tarpeet, turhat kustannukset tai muutosta vaativat kohteet herkemmin kuin yrityksen sisällä työskentelevät ihmiset.

Lokin henkilöstökonsulteilla on kokemusta monien eri alojen ja yritysten rekrytointitarpeista ja osaamme soveltaa hyväksi havaittuja menetelmiä eri tilanteissa.

Yrityksen toimitusjohtajalla, projektipäälliköllä tai muulla tiiminvetäjällä on usein kädet täynnä töitä ydintoimintaan liittyen – henkilöstöhallinnon ulkoistamisella resursseja vapautuu varsinaiseen ydinliiketoimintaan.

HR-palvelu hinnoitellaan aina projektikohtaisesti.

Kuva_Kipa_harmaa

Yhteydenottolomake

*Täyttämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

blank