Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokrauksen kautta työntekijämme palvelee yritystäsi haluamasi ajan

Vuokratyö helpottaa yrityksen rekrytointiriskiä ja on erityisen hyödyllinen vaihtuvissa ja kiireellisissä henkilöstötarpeissa. Henkilöstövuokraus soveltuu hyvin myös rekrytointikanavaksi arvioimaan työntekijän soveltuvuutta tehtävään ja yritykseen.

Reilua henkilöstövuokrausta

Me maksamme työntekijän palkan sekä hoidamme muut työsuhteeseen liittyvät velvoitteet. Näitä ovat esimerkiksi pakolliset vakuutusmaksut, loma-ajan palkka, terveydenhoito ja työvaatteet. Vuokrasuhteen kesto riippuu aina asiakasyrityksen tarpeesta ja on muutettavissa sopimusaikana.

Laskutamme yritystäsi vuokratyöntekijän tekemän työn perusteella. Veloitus on ennalta sovittu tuntihinta x työtuntien määrä tai sovittu kuukausipalkkaveloitus. Laskutuslisiä yms. ei tule.

Kerromme mielellämme lisää mahdollisuuksistamme auttaa yrityksenne tarpeita.

5 syytä työntekijän vuokraukseen Lokin kautta

1. Me tunnemme vuokratyöntekijämme. Työntekijämme haastatellaan huolella, heidän suosituksensa tarkastetaan. Useat työntekijöistämme ovat työskennelleet meillä jo vuosia – tämä tuo varmuutta vuokraukseen.

2. Oma henkilöstökonsultti palveluksessasi. Sama yhteyshenkilö palvelee sinua tarpeiden määrittelystä vuokratyösuhteen päättymiseen saakka. Yhteyshenkilösi tietää tarkasti projektin tilanteen, välikäsiä ei ole.

3. Olemme toimineet alalla pitkään. Kokemus henkilöstöpalvelualasta vuodesta 2005 lähtien ja yrityksemme jatkuva kasvu merkitsevät toimialatuntemusta ja ovat osoitus asiakastyytyväisyydestä.

4. Sovittu hinnoittelu sisältää kaiken työhön liittyvän. Laskutamme asiakasta vuokratyöntekijän tekemien työtuntien perusteella. Laskutuslisiä yms. ei laskulle lisätä. Asiakas saa laskun aina sovitun suuruisena.

5. Osaava henkilökuntamme auttaa sinua muissakin henkilöstöön liittyvissä kysymyksissä. Henkilöstövuokrauksen lisäksi saat meiltä apua esimerkiksi rekrytointien tekemiseen, henkilöstön kouluttamiseen ja muuhun hr-työskentelyyn.

Minulla ei ole kokemusta ansioluettelon tekemisestä, sillä en ole aikaisemmin tarvinnut sitä hakiessani töitä. Käytyäni Lokilla haastattelussa, sain muutaman tunnin päästä sähköpostiini viestin, jonka liitteenä oli konsultin kokoama CV. Loistavaa toimintaa, puskaradio lähtee liikkeelle välittömästi!

Tyytyväinen kiinteistöhuollon työnhakija

Käytin ensimmäistä kertaa elämässäni henkilöstöpalveluyrityksen palveluja ja voin valehtelematta sanoa, että kyseessä oli elämäni paras haastattelutilaisuus. Kiitos siitä Joni Parhialalle!

Henri

Kouluarvosana Lokin toiminnasta on 9½. Henkilöstökonsultin palvelu on huippuhyvää ja hän vastaa aina puhelimeen ja kysymyksiin.

Pienen rakennusliikkeen toimitusjohtaja

Kun olin lähettänyt sähköpostilla kysymyksen työpaikasta eipä aikaakaan kun olin jo Lokki – ehkä kolme päivää ja olin hommissa! Saan töitä kokoajan ja minuun luotetaan, täältä en hevillä lähde.

Janne, kirvesmies

Lokilta on saatu aina hyviä työntekijöitä. Tarvittavasta työvoimasta saadaan hyvä kuvaus ennakkoon, jolloin kyseisiin tehtäviin on aina löytynyt mahdollisimman sopiva henkilö.

Työnjohtaja, Rakennus K. Karhu

Sain Lokilta heti valmistumisen jälkeen työpaikan. Lokilla kuunnellaan työntekijän toiveita, jokainen työntekijä on kuin itsensä pomo.

Mikko, farmaseutti

En edes muista mistä Lokki pamahti, mutta olemme käyttäneet Lokkia nyt vuoden päivät. Helpoksi olen tämän kokenut. Koko vuoden pelastus.

Jaana, pienen siivousliikkeen yrittäjä

Minulle molemminpuolinen luottamus on kaiken a ja o. Jos jotain sovitaan, niin se pidetään. Alalla on paljon toimijoita, mutta Lokki on yllättänyt positiivisesti!

Kimmo, kirvesmies

Olen jäänyt Lokille töihin, koska Lokki on paras työnantaja, joka minulla on ollut. Täällä on mukavia ihmisiä ja lämminhenkinen fiilis. Tuntuu että musta huolehditaan.

Tomi, purkutyöntekijä

Etsi avoimia työpaikkoja tästä

Lokki Henkilöstopalvelut, Perintökuja 8, 01510 Vantaa - Puh: 010 583 4560 - Email: info@lokki.fi

blank