Yrityksille 2018-06-20T12:33:23+00:00

Keskity ydinosaamiseesi ja anna meidän hoitaa rekrytointi puolestasi!

”En edes muista mistä Lokki pamahti, mutta olemme käyttäneet Lokkia nyt vuoden päivät. Helpoksi olen tämän kokenut. Koko vuoden pelastus.”

– Jaana, pienen siivousliikkeen yrittäjä

Henkilöstöpalveluidemme kulmakiviä ovat luotettavuus ja henkilökohtainen palvelu: meillä sama yhteyshenkilö toteuttaa asiakkaiden toiveet toimeksiannosta työsuhteen loppumiseen asti, mikä takaa onnistuneen ja kestävän lopputuloksen.

Lokki Henkilöstöpalveluilla on pitkät juuret rakennus- ja talotekniikka-aloilla toimitusjohtajamme oman taustan vuoksi. Näiden lisäksi toimimme aktiivisesti myös kiinteistön, logistiikan, toimiston ja palveluiden toimialoilla.

Palveluihimme kuuluvat vuokraus-, rekrytointi- kuin koulutuspalvelut. Pyrimme aina asiakkaitamme parhaiten palveleviin ratkaisuihin. Tämä tavoite näkyy jo tuloksina: suurin osa asiakkaistamme on aloittanut yhteistyön kanssamme suositusten kautta ja palveluidemme kysyntä kasvaa jatkuvasti.

Ota meihin yhteyttä, niin autamme yritystänne ratkaisemaan henkilöstöön liittyvät haasteet. Täältä voit katsoa, minkälaisia työntekijöitä listoillamme tällä hetkellä on. Monet ovat työskennelleet kauttamme vuosia.

Asiakkaamme menestys on meidänkin menestys.

Siirry tästä yhteydenottolomakkeeseen

”Olen jäänyt Lokille töihin, koska Lokki on paras työnantaja, joka minulla on ollut. Täällä on mukavia ihmisiä ja lämminhenkinen fiilis. Tuntuu että musta huolehditaan.”

Purkutyöntekijä, Tomi Espoosta, Lokki Henkilöstöpalvelut

”Lokilta on saatu aina hyviä työntekijöitä. Tarvittavasta työvoimasta saadaan hyvä kuvaus ennakkoon, jolloin kyseisiin tehtäviin on aina löytynyt mahdollisimman sopiva henkilö.”

Työnjohtaja, Rakennus K. Karhu