Työnantajille

Olemme täällä parempien henkilöstöratkaisujen puolesta

Lue henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, koulutus- ja muista palveluistamme ja kerro kuinka voimme auttaa!

Lokki Henkilöstöpalveluilla on pitkät juuret rakentamisen ja talotekniikaan toimialoilla  toimitusjohtajamme oman taustan vuoksi. Näiden lisäksi toimimme aktiivisesti myös mm. teollisuuden, kiinteistöhuollon, logistiikan, IT-alan, taloushallinnon ja palveluiden toimialoilla.

Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus-, rekrytointi- ja HR:n ulkoistuspalvelut. Pyrimme aina asiakkaitamme parhaiten palveleviin ratkaisuihin. Tämä tavoite näkyy jo tuloksina: suurin osa asiakkaistamme on aloittanut yhteistyön kanssamme suositusten kautta ja palveluidemme kysyntä kasvaa jatkuvasti.

Ota meihin yhteyttä, niin autamme yritystänne ratkaisemaan henkilöstöön liittyvät haasteet. Täältä voit katsoa, minkälaisia työntekijöitä listoillamme tällä hetkellä on. Monet ovat työskennelleet kauttamme vuosia.

Asiakkaamme menestys on meidänkin menestys. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lokki henkilöstöpalvelut yrityksille

Minulla ei ole kokemusta ansioluettelon tekemisestä, sillä en ole aikaisemmin tarvinnut sitä hakiessani töitä. Käytyäni Lokilla haastattelussa, sain muutaman tunnin päästä sähköpostiini viestin, jonka liitteenä oli konsultin kokoama CV. Loistavaa toimintaa, puskaradio lähtee liikkeelle välittömästi!

Tyytyväinen kiinteistöhuollon työnhakija

Käytin ensimmäistä kertaa elämässäni henkilöstöpalveluyrityksen palveluja ja voin valehtelematta sanoa, että kyseessä oli elämäni paras haastattelutilaisuus. Kiitos siitä Joni Parhialalle!

Henri

Kouluarvosana Lokin toiminnasta on 9½. Henkilöstökonsultin palvelu on huippuhyvää ja hän vastaa aina puhelimeen ja kysymyksiin.

Pienen rakennusliikkeen toimitusjohtaja

Kun olin lähettänyt sähköpostilla kysymyksen työpaikasta eipä aikaakaan kun olin jo Lokki – ehkä kolme päivää ja olin hommissa! Saan töitä kokoajan ja minuun luotetaan, täältä en hevillä lähde.

Janne, kirvesmies

Lokilta on saatu aina hyviä työntekijöitä. Tarvittavasta työvoimasta saadaan hyvä kuvaus ennakkoon, jolloin kyseisiin tehtäviin on aina löytynyt mahdollisimman sopiva henkilö.

Työnjohtaja, Rakennus K. Karhu

Sain Lokilta heti valmistumisen jälkeen työpaikan. Lokilla kuunnellaan työntekijän toiveita, jokainen työntekijä on kuin itsensä pomo.

Mikko, farmaseutti

En edes muista mistä Lokki pamahti, mutta olemme käyttäneet Lokkia nyt vuoden päivät. Helpoksi olen tämän kokenut. Koko vuoden pelastus.

Jaana, pienen siivousliikkeen yrittäjä

Minulle molemminpuolinen luottamus on kaiken a ja o. Jos jotain sovitaan, niin se pidetään. Alalla on paljon toimijoita, mutta Lokki on yllättänyt positiivisesti!

Kimmo, kirvesmies

Olen jäänyt Lokille töihin, koska Lokki on paras työnantaja, joka minulla on ollut. Täällä on mukavia ihmisiä ja lämminhenkinen fiilis. Tuntuu että musta huolehditaan.

Tomi, purkutyöntekijä

Työnantajan oma henkilökohtainen rekrykonsultti

Lupaamme työnantajille, että välitämme hakijoita joiden uskomme kaikista parhaiten sopivan annettuun työtehtävään.

Lupauksemme takaa sen, että oma henkilökohtainen yhteyshenkilönne tutustuu työtarpeeseenne ja sen pohjalta välittää kaikista sopivimmat henkilöt annettuun työtehtävään.

Lokki Henkilöstöpalvelut

Etsi avoimia työpaikkoja tästä

Lokki Henkilöstopalvelut, Perintökuja 8, 01510 Vantaa - Puh: 010 583 4560 - Email: info@lokki.fi