fbpx

Yrityksille

Olemme täällä parempien henkilöstöratkaisujen puolesta

Työnantajan oma henkilökohtainen rekrytointikonsultti

Liiketoimintamme perustuu henkilökohtaiseen palveluun ja sitä kautta asiakkaidemme ja työntekijöidemme aitoon tuntemiseen. Sama henkilöstökonsultti on yhteyshenkilösi kaikissa vaiheissa.

Tarjoamme vain tarkasti valikoituja työntekijöitä ja toimihenkilöitä käyttöönne laatuperiaatteidemme mukaisesti. Lupaamme työnantajille, että välitämme hakijoita joiden uskomme kaikista parhaiten sopivan annettuun työtehtävään.

Lokki Henkilöstöpalvelut

Lokki Henkilöstöpalveluilla on pitkät juuret rakentamisen ja talotekniikan toimialoilla

Näiden lisäksi toimimme aktiivisesti myös mm. teollisuuden, kiinteistöhuollon, logistiikan, IT-alan, taloushallinnon ja palveluiden toimialoilla.

Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus-, rekrytointi- ja HR:n ulkoistuspalvelut. Pyrimme aina asiakkaitamme parhaiten palveleviin ratkaisuihin. Tämä tavoite näkyy jo tuloksina: suurin osa asiakkaistamme on aloittanut yhteistyön kanssamme suositusten kautta ja palveluidemme kysyntä kasvaa jatkuvasti.

Kumppaninamme ratkaisemme yhdessä henkilöstöresursointiin liittyvät haasteet. Yrityksellänne on aina tarpeeseenne sopivaa henkilöstöä oikeaan aikaan.

Henkilöstövuokrauksessa tärkein voimavaramme on tyytyväiset työntekijämme. Monet ovat työskennelleet kauttamme jo vuosia, osa lähes koko 15-vuotisen toimintamme ajan.

Toimialat

Rakentaminen

Talotekniikka

Maanrakennus

Teollisuus ja tuotanto

Logistiikka

IT / Tietoliikenne

Taloushallinto

Toimistotyö

Farmasia

Kiinteistöala

Maatalous

blank