Takaisin listaukseen

Toimisto- ja rappusiivooja

Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Paikkakunta: Espoo, Helsinki, Vantaa
Haku päättyy: 06.12.2021
Hae työpaikkaa

Etsimme asiakkaallemme Toimisto- ja rappusiivooja pääkaupunkiseudun kohteisiin. Eniten tarvetta on Vantaalla, mutta pääsisit työskentelemään myös kohteissa Pohjois-Helsingissä ja Espoossa.

Työaika voidaan sovittaa tilanteesi mukaan kokoaikaiseksi tai osa-aikaiseksi esim. opintojen oheen. Jos pääset työskentelemään kokoaikaisesti, saat yrityksen auton käyttöösi. Ahkeralle työntekijälle löytyy töitä pitkäksi aikaa!

Tehtävä edellyttää sinulta:
– Hyvää fyysistä kuntoa sekä reipasta asennetta työntekoon
– Luotettavuutta ja täsmällisyyttä
– Oma-aloitteisuutta

Tehtävässä eduksi on:
– Kokemus vastaavista tehtävistä
– Ajokortti ja oma auto

Meiltä saat oman yhteyshenkilön koko työsuhteesi ajaksi sekä yksityisen työterveydenhuollon ja toimiston lähellä työmaata, jossa tarjolla tukea ja turvaa.

Yhteydenotot: Maarit Javanainen, 050 549 9221, maarit.javanainen@lokki.fi

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy – Oma henkilöstökonsultti palveluksessasi

Olemme toimineet henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Visiomme on tarjota paras asiakaskokemus luotettavalla, ihmisläheisellä ja vaivattomalla palvelullamme ympäri Suomen. Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka tiedämme menestyvän parhaiten luotettavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä Lokilla sinua tukee oma henkilöstökonsultti koko työsuhteesi ajan. Lokilla uskomme kumppanuuteen, joka saavutetaan joustavan palvelun tuloksena. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikoihimme: www.lokki.fi.

Lisätiedot
Palkkaus Sopimuksen mukaan
Kesto 1 - 3 kk
Työvuoro: Kokopäivätyö
Aikataulu: Kokoaikainen
Aloitus: Sopimuksen mukaan
Paikkakunta: Espoo, Helsinki, Vantaa
Haku päättyy: 06.12.2021