Takaisin listaukseen

Testausasiantuntija

Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Paikkakunta: Pirkanmaa, Uusimaa
Haku päättyy: 28.08.2022
Hae työpaikkaa

Etsimme asiakasyrityksellemme testausasiantuntijaa automaatiotestaukseen kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Asuinapaikkasi voi olla esim. Pirkanmaalla tai pääkaupunkiseudulla. Dokumentoit työsi jäljet annettujen vaatimusten mukaisesti. Olet aktiivinen osa tuotekehitystiimiä ja tuot osaamisesi mukaan jo suunnitteluvaiheessa. Olet tarkka, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen sekä omaat kokemusta ketterästä ohjelmistotestauksesta ja testitapausten suunnittelusta. Pystyt käsittämään ja hahmottamaan kokonaisuuksia. Voit myös olla enemmän suuntautunut automaatiotestauksen puolelle ja sinulla on Robot Framework ja Python hyvin hallussa, koska tarvitset niitä päivittäin. Testausalan standardien tuntemus ja osaaminen luetaan eduksi.

Odotamme sinulta:
– Robot Framework
– Python
– Halu oppia koko ajan uutta

Toivomme:
– Ulospäinsuuntautunutta ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa
– Tiimityöskentelytaitoja
– Oma-aloitteisuutta

Tarjoamme sinulle:
Vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä. Pääset kehittämään osaamistasi jatkuvasti. Työsuhde-edut ovat hyvät. Tarjoamme monipuolisen työn, jossa jokainen päivä on erilainen ja mielenkiintoinen. Tarjoamme myös kilpailukykyisen osaamistasi vastaavan palkan. Tule osaksi mukavaa tiimiämme.

Laitathan hakemukseen myös palkkatoiveesi.

Jos olet kiinnostunut testausasiantuntijan tehtävästä, olethan minuun yhteydessä niin katsotaan asiaa eteenpäin! Yhteydenotot: Kimmo Kärsämä p. 050-412 7500, kimmo.karsama@lokki.fi

Tutustu Lokkiin, blogimme ja nettisivujemme kautta: https://lokki.fi/blogi/

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy – Oma henkilöstökonsultti palveluksessasi

Olemme toimineet henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Visiomme on tarjota paras asiakaskokemus luotettavalla, ihmisläheisellä ja vaivattomalla palvelullamme ympäri Suomen.​ Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka tiedämme menestyvän parhaiten luotettavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä Lokilla sinua tukee oma henkilöstökonsultti koko työsuhteesi ajan. Lokilla uskomme kumppanuuteen, joka saavutetaan joustavan palvelun tuloksena. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikkoihimme: https://www.lokki.fi/.

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista.

Lisätiedot
Palkkaus Sopimuksen mukaan
Kesto Yli 12 kuukautta
Työvuoro: Kokopäivätyö
Aikataulu: Kokoaikainen
Aloitus: Sopimuksen mukaan
Paikkakunta: Pirkanmaa, Uusimaa
Haku päättyy: 28.08.2022