Testausasiantuntija, Kokoaikainen, Tampere

Testausasiantuntija, Kokoaikainen, Tampere

Etsimme asiakasyrityksellemme testausasiantuntijaa kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Työssäsi suunnittelet testitapauksia, mutta käytät myös valmiita testitapauksia. Dokumentoit työsi jäljen annettujen vaatimusten mukaisesti. Olet aktiivinen osa tuotekehitystiimiä ja tuot osaamisesi mukaan jo suunnitteluvaiheessa. Olet tarkka, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen sekä omaat kokemusta ketterästä ohjelmistotestauksesta ja testitapausten suunnittelusta. Pystyt käsittämään ja hahmottamaan kokonaisuuksia. Sinulla on Robot Framework ja Python hyvin hallussa, koska tarvitset niitä päivittäin. Testausalan standardien tuntemus ja osaaminen luetaan eduksi.

Odotamme sinulta:
– Robot Framework,
– Python, C++, Java
– HTML5, CSS, PHP, JavaScript, MySQL
– Halu oppia koko ajan uutta

Toivomme:
– Ulospäinsuuntautunutta ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa
– Tiimityöskentelytaitoja
– Oma-aloitteisuutta
– Kielitaitoa

Tarjoamme sinulle:
Vakituisen työsuhteen vakavaraisessa, kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä. Tule osaksi mukavaa tiimiämme, jossa pääset kehittämään osaamistasi jatkuvasti. Työsuhde-edut ovat myös hyvät. Voit myös toimia osan viikosta etänä. Tarjoamme monipuolisen työn, jossa pääset toteuttamaan itseäsi. Tarjoamme myös kilpailukykyisen osaamistasi vastaavan palkan.

Laitathan hakemukseen myös palkkatoiveesi.

Jos olet kiinnostunut testausasiantuntijan tehtävästä, olethan minuun yhteydessä niin katsotaan asiaa eteenpäin! Yhteydenotot: Kimmo Kärsämä p. 050-412 7500 , kimmo.karsama@lokki.fi

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2005 perustettu yritys. Välitämme vuokratyövoimaa, teemme suorarekrytointeja ja järjestämme erityyppisiä turvallisuusalan koulutuksia. Toimimme pääasiallisesti Etelä-Suomen, Pirkanmaan, Varsinais-Suomen, Keski-Suomen ja Pohjanmaan alueella ICT-alan, rakentamisen, talotekniikan, teollisuuden ja palveluiden toimialoilla. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen ja kuulumme tilaajavastuu.fi -rekisteriin.

Lisätiedot

Palkkaus:
Sopimuksen mukaan
Kesto:
Yli 12 kuukautta
Työvuoro:
Kokopäivätyö
Aikataulu:
Kokoaikainen
Aloitus:
Sopimuksen mukaan
Paikkakunta:
Tampere
Haku päättyy:
06.12.2020
blank