Takaisin listaukseen

Tekninen työntekijä / lääketeknikko

Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Osa-aikainen
Paikkakunta: Tampere
Haku päättyy: 05.07.2024
Hae työpaikkaa

Etsimme asiakasapteekkeillemme teknistä työntekijää/lääketeknikkoa keikkatöihin Tampereelle ja lähikuntiin. Työ sopii erityisesti opiskelijalle tai lisätyöksi. Kesällä vuoroja tarjolla enemmän.

Työ sisältää kassan käyttöä, tavaroiden paikoilleen laittoa sekä asiakaspalvelua. Etsimme ensisijaisesti työntekijää, joka on työskennellyt apteekissa aiemmin. MAXX ja PD3 kassajärjestelmien hallinnan sekä myymälätyöskentelyn katsomme eduksi.

Tarjoamme nyt mahdollisuuden päästä näkemään useamman apteekin toimintaa. Työ on alkuun osa-aikainen ja työaika neuvoteltavissa valitun henkilön tilanteen mukaan.

Olemme joustava ja luotettava työnantaja. Pyrimme tarjoamaan työntekijöillemme heidän tilanteisiinsa sopivia työsuhteita. Tervetuloa mukaan Lokin apteekkitiimiin!

Ole yhteydessä minuun, jos haluat kuulla tästä tai muista vastaavista avoimista paikoista lisää.

Yhteydenotot: Tuomas Jerkkola, p. 0503542769, tuomas.jerkkola@lokki.fi

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy – Oma henkilöstökonsultti palveluksessasi

Olemme toimineet henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Visiomme on tarjota paras asiakaskokemus luotettavalla, ihmisläheisellä ja vaivattomalla palvelullamme ympäri Suomen. Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka tiedämme menestyvän parhaiten luotettavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä Lokilla sinua tukee oma henkilöstökonsultti koko työsuhteesi ajan. Lokilla uskomme kumppanuuteen, joka saavutetaan joustavan palvelun tuloksena. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikoihimme: www.lokki.fi.

Lisätiedot
Palkkaus sopimuksen mukaan
Kesto 3 - 6 kk
Työvuoro: Osapäivätyö
Aikataulu: Osa-aikainen
Aloitus: sopimuksen mukaan
Paikkakunta: Tampere
Haku päättyy: 05.07.2024