Takaisin listaukseen

Siivooja

Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Paikkakunta: Turku, Varsinais-Suomi
Haku päättyy: 21.08.2022
Hae työpaikkaa

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja motivoitunutta porrassiivoojaa Turun alueelle. Asiakasyritys on keskisuuri, kovassa kasvussa oleva vakaavarainen turkulainen kiinteistöpalvelualan yritys.

Työtarve on jatkuva ja työsuhde alkaa määräaikaisella 4-6kk:n vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessämme.

Työnkuvaan kuuluvat pääasiassa itsenäisesti tehtävät porrastilojen ylläpitosiivous, peruspesut sekä yleisten tilojen siivoukset kuten asukkaiden yhteisessä käytössä olevat saunatilat, kellarit ja pesutuvat. Työaika on pääasiassa arkisin kello 07:00 – 15:00.

Tehtävä edellyttää sinulta:

Hyvää fyysistä kuntoa sekä reipasta asennetta ja intoa työntekoon
Ajokorttia, kohteiden välillä liikutaan työautolla
Luotettavuutta, täsmällisyyttä ja iloista palveluasennetta
Suomen kielen taitoa (työohjeistus ja kommunikointi tapahtuu suomeksi)

Alan koulutus ja/tai aiempi työkokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi. Katsomme eduksi myös pitkät työsuhteet ja suosittelijat. Aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteydenotot: Oona Kielo, p. 050 5663583, oona.kielo@lokki.fi

Lokki henkilöstöpalvelut Oy – Oma henkilöstökonsultti palveluksessasi

Olemme toimineet henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Visiomme on tarjota paras asiakaskokemus luotettavalla, ihmisläheisellä ja vaivattomalla palvelullamme ympäri Suomen. Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka tiedämme menestyvän parhaiten luotettavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä Lokilla sinua tukee oma henkilöstökonsultti koko työsuhteesi ajan. Lokilla uskomme kumppanuuteen, joka saavutetaan joustavan palvelun tuloksena. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikoihimme: www.lokki.fi

Lisätiedot
Palkkaus Sopimuksen mukaan
Kesto 6 - 12 kk
Työvuoro: Kokopäivätyö
Aikataulu: Kokoaikainen
Aloitus: Sopimuksen mukaan
Paikkakunta: Turku, Varsinais-Suomi
Haku päättyy: 21.08.2022