Takaisin listaukseen

Siivooja peruspesuihin Kangasalle

Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Paikkakunta: Kangasala
Haku päättyy: 30.09.2023
Hae työpaikkaa

Etsimme kokoaikaista siivoojaa Kangasalle. Jos olet ahkera ja motivoidut hyvästä työporukasta ja tekemisen meiningistä, tämä paikka on sinua varten.

Työtä tehdään yksin tai pareittain. Työtä tehdään arkipäivinä 7.00-15.00 Tässä tehtävässä pääset tekemään loppusiivouksia, vahauksia sekä peruspesuja. Kohteet vaihtelevat päivittäin etkä varmasti tule tylstymään tässä hommassa. Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen peruspesuista, mutta se ei ole välttämätön. Työajot tehdään yleensä yrityksen autolla, mutta omasta autosta on plussaa.

Odotamme sinulta:

– Hyvää fyysistä kuntoa
– Luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
– Ajokorttia
– Sujuvaa suomenkielen taitoa

– Työturvallisuuskortista etua!!!

Tarjoamme sinulle:

– Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen hyvämaineisessa siivousalan yrityksessä
– Hyvät henkilöstöedut
– Lämminhenkisen työilmapiirin

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi tai ole yhteydessä minuun, jos haluat kuulla tästä tai muista vastaavista avoimista paikoista lisää. Haethan tehtävään pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteydenotot: Liisa Metsoila p. 050 436 0772 / liisa.metsoila@lokki.fi

Olemme toimineet henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Visiomme on tarjota paras asiakaskokemus luotettavalla, ihmisläheisellä ja vaivattomalla palvelullamme ympäri Suomen. Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka tiedämme menestyvän parhaiten luotettavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä Lokilla sinua tukee oma henkilöstökonsultti koko työsuhteesi ajan. Lokilla uskomme kumppanuuteen, joka saavutetaan joustavan palvelun tuloksena. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikoihimme: www.lokki.fi

Lisätiedot
Palkkaus sopimuksen mukaan
Kesto Yli 12 kuukautta
Työvuoro: Kokopäivätyö
Aikataulu: Kokoaikainen
Aloitus: sopimuksen mukaan
Paikkakunta: Kangasala
Haku päättyy: 30.09.2023