Takaisin listaukseen

Siivooja erikoispuhdistuksiin

Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Paikkakunta: Tampere
Haku päättyy: 30.09.2023
Hae työpaikkaa

Etsimme vahinkosiivouksiin ja irtaimiston puhdistukseen kokenutta siivoojaa vakituiseen työsuhteen. Asiakasyritys on erikoistunut tarjoamaan kokonaisvaltaista palvelua tilanteisiin, joissa on tapahtunut joko savu- tai kostusvahinko.

Työtä tehdään pääsääntöisesti irtainpuhdistuslinjalla kolmenkulman toimipisteessä. Ajoittain lisäksi vastaat itsenäisesti vaihtelevista asuntokohteista. Työ on kokoaikainen ja sitä tehdään ma-pe välillä. Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen kuivamärkäimuri ja paineilmakompressorin käytöstä. Työkohteiden välillä kuljetaan yrityksen autolla, joten ajokortti on pakollinen.

Odotamme sinulta:

– Hyvää fyysistä kuntoa
– Luotettavuutta
– Ajokorttia
– Sujuvaa suomenkielen taitoa

– Työturvallisuuskortista etua!!!

Tarjoamme sinulle:

– Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen
– Hyvät henkilöstöedut
– Lämminhenkisen työilmapiirin

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi tai ole yhteydessä minuun, jos haluat kuulla tästä tai muista vastaavista avoimista paikoista lisää. Haethan tehtävään pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteydenotot: Liisa Metsoila p. 050 436 0772 / liisa.metsoila@lokki.fi

Olemme toimineet henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Visiomme on tarjota paras asiakaskokemus luotettavalla, ihmisläheisellä ja vaivattomalla palvelullamme ympäri Suomen. Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka tiedämme menestyvän parhaiten luotettavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä Lokilla sinua tukee oma henkilöstökonsultti koko työsuhteesi ajan. Lokilla uskomme kumppanuuteen, joka saavutetaan joustavan palvelun tuloksena. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikoihimme: www.lokki.fi

Lisätiedot
Palkkaus sopimuksen mukaan
Kesto Yli 12 kuukautta
Työvuoro: Kokopäivätyö
Aikataulu: Kokoaikainen
Aloitus: sopimuksen mukaan
Paikkakunta: Tampere
Haku päättyy: 30.09.2023