Takaisin listaukseen

Sähköasentaja, Nokia

Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Paikkakunta: Nokia
Haku päättyy: 31.03.2023
Hae työpaikkaa

Sähköasentajaksi Nokialle!

Asiakasyrityksemme on talotekniikan alalla yksi Suomen suurimpia toimijoita. Nyt etsimmekin asiakkaallemme Nokialla sijaitseviin kohteisiin sähköasentajaa. Kohteet vaihtelevat asuinrakennuksista liikekiinteistöihin ja sinulla on mahdollisuus päästä osallistumaan vaativampiinkin projekteihin.

Meillä Lokilla sinun työsuhteesi tukena on oma henkilöstökonsultti. Kuulut kauttamme työskennellessäsi myös yksityisen työterveyshuollon piiriin. Me teemme parhaamme, että hyville tekijöille löytyy jatkossakin töitä edellisen tullessa päätökseensä!

Toivomme sinulta:

Työturvallisuuskortti
Sähkötyöturvallisuuskortti
Sähköalan koulutus
Työkokemusta vähintään kolmen vuoden ajalta sähköalalta

Toivomme hakijalta oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta, sekä suomen kielen taitoa. Työ alkaa heti / sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Työssä noudatetaan sähköalan TESsiä.

Heräsikö kiinnostuksesi? Hienoa! Hae tätä paikkaa pian alla olevasta linkistä, koska haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisää mielenkiintoisia tehtäviä voit käydä kurkkimassa www.lokki.fi

http://lokki.likeit.fi/apply/8787450

Yhteydenotot:

Antti Uusi-Oukari
p. 050 331 2296
antti.uusi-oukari@lokki.fi

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy – Oma henkilöstökonsultti palveluksessasi

Olemme toimineet henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka tiedämme menestyvän parhaiten luotettavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä Lokilla sinua tukee oma henkilöstökonsultti koko työsuhteesi ajan. Lokilla uskomme kumppanuuteen, joka saavutetaan joustavan palvelun tuloksena. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikoihimme: www.lokki.fi

Lisätiedot
Palkkaus Sopimuksen mukaan
Kesto Yli 12 kuukautta
Työvuoro: Kokopäivätyö
Aikataulu: Kokoaikainen
Aloitus: Sopimuksen mukaan
Paikkakunta: Nokia
Haku päättyy: 31.03.2023