Takaisin listaukseen

Sähkö- ja automaatioasentaja huoltopuolelle

Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Paikkakunta: Espoo, Helsinki, Uusimaa, Vantaa
Haku päättyy: 20.07.2024
Hae työpaikkaa

Haemme asiakasyrityksellemme huoltoasentajia pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtävät keskittyvät rakennusautomaatiojärjestelmien monipuolisiin ylläpito- ja huoltotöihin. Lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään ammattitaitoasi kiinnostuksen mukaan. Olisi hyvä, että sinulta löytyy jonkin verran aikaisempaa kokemusta alalta tai tietämystä rakennusautomaatiosta. Motivoitunut ja ahkera työote kuitenkin ratkaisevat, joten voit myös hakea ilman rakennusautomaatiopuolen aikaisempaa kokemusta. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Asiakasyrityksemme toimii Etelä-Suomen ja Pirkanmaan alueella tehden automaatiourakointia ja toteuttaen sähkö- ja automaatiokeskuksia sekä savunpoistojärjestelmiä kiinteistöihin ja tehtaisiin. Yrityksessä on nuorekas ja rento ilmapiiri, jossa kaikki pääsevät kehittämään omaa osaamistaan.

Odotamme sinulta:

Sähkö- ja automaatioasentajan koulutusta
Työkokemusta automaatioasentajan työtehtävistä
Motivoitunutta asennetta työntekoon ja luotettavuutta
Voimassaolevaa työturvallisuuskorttia ja sähkötyöturvallisuuskorttia
Ajokortti katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle:

Vaihtelevia automaatioasentajan tehtäviä
Mahdollisuuden kehittää omaa osaamista
Energisen ja nuorekkaan työyhteisön
Teknologiateollisuuden TES mukaisen palkkauksen

Lähetä hakemuksesi, jos haluat kuulla tästä tai muista vastaavista avoimista paikoista lisää. Yhdellä hakemuksella pääset tutustumaan muihinkin avoimiin työpaikkoihin. Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse.

Yhteydenotot: Nea Polttila, p. 044 742 7612, nea.polttila@lokki.fi

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy – Oma henkilöstökonsultti palveluksessasi

Olemme toimineet henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Visiomme on tarjota paras asiakaskokemus luotettavalla, ihmisläheisellä ja vaivattomalla palvelullamme ympäri Suomen.​ Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka tiedämme menestyvän parhaiten luotettavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä Lokilla sinua tukee oma henkilöstökonsultti koko työsuhteesi ajan. Lokilla uskomme kumppanuuteen, joka saavutetaan joustavan palvelun tuloksena. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikkoihimme: www.lokki.fi.

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista.

Lisätiedot
Palkkaus Sopimuksen mukaan
Kesto Yli 12 kuukautta
Työvuoro: Kokopäivätyö
Aikataulu: Kokoaikainen
Aloitus: Sopimuksen mukaan
Paikkakunta: Espoo, Helsinki, Uusimaa, Vantaa
Haku päättyy: 20.07.2024