Takaisin listaukseen

Runkomestari

Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Paikkakunta: Tampere
Haku päättyy: 15.12.2022
Hae työpaikkaa

Runkomestariksi Tampereelle!

Tarjoamme työtä haastavammassa kohteessa ammattitaitoiselle runkomestarille Tampereella. Pääset osaksi tunnettuun rakennusalan yritykseen unohtamatta kilpailukykyistä palkkaa ja hyviä henkilöstöetuja. Työ tulee olemaan vakituinen ja se alkaa vuoden 2023 alkupuolella.

Asiakkaamme toimii pääasiassa uudiskohteiden parissa. Ensisijainen tarve runkomestarille tällä hetkellä onkin uudispuolen asuintuotantoon. Työnkuvaasi kuuluu vastata työvaiheiden suunnittelusta, aikataulutuksesta ja toteutuksen valvonnasta. Toivomme sinun olevan koulutukseltasi rakennusinsinööri tai rakennusmestari. Työssä menestyäkseen odotamme hakijalla olevan kokemusta runkovaiheen menestyksekkäästä läpiviennistä ja työkokemusta työnjohtotehtävistä muutaman vuoden ajalta.

Hallitsetko hyvin kokonaisuuksia? Oletko motivoitunut mestari, joka kykenee oma-aloitteiseen ja itsenäiseenkin työhön? Jos tunnistat itsesi, niin hae tätä paikkaa pian ja liitä mukaan ansioluettelosi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

http://lokki.likeit.fi/apply/1080199

Lisätietoja:

Emilia Raatikainen
050 537 3348
emilia.raatikainen@lokki.fi

Lokki henkilöstöpalvelut Oy – Oma henkilöstökonsultti palveluksessasi!

Olemme toimineet henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Visiomme on tarjota paras asiakaskokemus luotettavalla, ihmisläheisellä ja vaivattomalla palvelullamme ympäri Suomen. Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka tiedämme menestyvän parhaiten luotettavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä Lokilla sinua tukee oma henkilöstökonsultti koko työsuhteesi ajan. Lokilla uskomme kumppanuuteen, joka saavutetaan joustavan palvelun tuloksena. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikkoihimme: www.lokki.fi. Löydät meidät myös somesta.

Lisätiedot
Palkkaus Sopimuksen mukaan
Kesto Yli 12 kuukautta
Työvuoro: Kokopäivätyö
Aikataulu: Kokoaikainen
Aloitus: Sopimuksen mukaan
Paikkakunta: Tampere
Haku päättyy: 15.12.2022