Takaisin listaukseen

RAU-ohjelmoija

Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Paikkakunta: Espoo, Helsinki, Uusimaa, Vantaa
Haku päättyy: 18.05.2024
Hae työpaikkaa

Haemme asiakasyrityksellemme automaatiosuunnittelu ja -ohjelmointitiimiin uutta työntekijää pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen. Sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään ammattitaitoasi, mutta olisi myös hyvä, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työtä tehdään sekä rakennusautomaation, että teollisuuden parissa. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Asiakasyrityksemme toimii Etelä-Suomen ja Pirkanmaan alueella tehden automaatiourakointia ja toteuttaen sähkö- ja automaatiokeskuksia sekä savunpoistojärjestelmiä kiinteistöihin ja tehtaisiin. Yrityksessä on nuorekas ja rento ilmapiiri, jossa kaikki pääsevät kehittämään omaa osaamistaan. Kyseessä on vakavarainen yritys, jonka tilauskanta on vahva.

Odotamme sinulta:

Vähintään sähkö- ja automaatioasentajan koulutusta
Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
Reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta, sekä luotettavuutta
Voimassaolevaa työturvallisuuskorttia ja sähkötyöturvallisuuskorttia

Tarjoamme sinulle:

Vaihtelevia tehtäviä rennossa työyhteisössä
Vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä
Teknologiateollisuuden TES mukaisen palkkauksen

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen, jos haluat kuulla tästä tai muista vastaavista avoimista paikoista lisää. Yhdellä hakemuksella pääset tutustumaan muihinkin avoimiin työpaikkoihin. Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse.

Yhteydenotot: Nea Polttila, p. 044 742 7612, nea.polttila@lokki.fi

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy – Oma henkilöstökonsultti palveluksessasi

Olemme toimineet henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Visiomme on tarjota paras asiakaskokemus luotettavalla, ihmisläheisellä ja vaivattomalla palvelullamme ympäri Suomen.​ Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka tiedämme menestyvän parhaiten luotettavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä Lokilla sinua tukee oma henkilöstökonsultti koko työsuhteesi ajan. Lokilla uskomme kumppanuuteen, joka saavutetaan joustavan palvelun tuloksena. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikkoihimme: www.lokki.fi.

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista.

Lisätiedot
Palkkaus Sopimuksen mukaan
Kesto Yli 12 kuukautta
Työvuoro: Kokopäivätyö
Aikataulu: Kokoaikainen
Aloitus: Sopimuksen mukaan
Paikkakunta: Espoo, Helsinki, Uusimaa, Vantaa
Haku päättyy: 18.05.2024