fbpx

Rakennussiivooja, Kokoaikainen, Oulu

Rakennussiivooja, Kokoaikainen, Oulu

Etsimme asiakkaallemme reippaita RAKENNUSSIIVOOJIA Oulun seudulle!

Etsimme rakennusalan asiakkaallemme reippaita rakennussiivoojia mielenkiintoisiin uudis- ja saneerauskohteisiin Oulun seudulle. Töitä on tarjolla sekä ylläpito- että loppusiivousvaiheisiin. Katsomme eduksi, mikäli sinulta löytyy aiempaa kokemusta rakennussiivouksesta, mutta reippaalla ja motivoituneella asenteellakin pääsee pitkälle! Sinulta tulisi kuitenkin löytyä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Ahkeralle tekijälle työtä on tarjolla pidemmäksikin aikaa.

Tunnistitko itsesi? Naputtele hakemuksesi meille jo tänään alla olevan linkin kautta, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja paikasta antaa:

http://lokki.likeit.fi/apply/5284318

Sofia Mård, 050 477 5770, sofia.mard@lokki.fi

Kandia Palvelut Oy on yhdistynyt Lokki Group Oy:n kanssa. Lokki Groupiin kuuluu Lokki Henkilöstöpalvelut Oy ja Kandia Palvelut Oy.

Olemme toimineet henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Visiomme on tarjota paras asiakaskokemus luotettavalla, ihmisläheisellä ja vaivattomalla palvelullamme ympäri Suomen. Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka tiedämme menestyvän parhaiten luotettavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä Lokilla ja Kandialla sinua tukee oma henkilöstökonsultti koko työsuhteesi ajan. Uskomme kumppanuuteen, joka saavutetaan joustavan palvelun tuloksena. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikkoihimme: www.kandia.fi ja www.lokki.fi. 

Lisätiedot

Palkkaus:
Sopimuksen mukaan
Kesto:
6 - 12 kk
Työvuoro:
Kokopäivätyö
Aikataulu:
Kokoaikainen
Aloitus:
Sopimuksen mukaan
Paikkakunta:
Oulu
Haku päättyy:
09.04.2021
blank