Rakennusmies/putkiasentaja, Kokoaikainen, Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

Rakennusmies/putkiasentaja, Kokoaikainen, Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

Etsimme LVI-alan asiakasyrityksellemme ahkeraa ja oma-aloitteista RAKENNUSMIESTÄ tai PUTKIASENTAJAA pääkaupunkiseudun työmaille. Työ alkaa lokakuun alussa tai sopimuksen mukaan hieman aiemmin. 

Työ sisältää isojen putkien vetoa talojen pohjaan, joten valmiudet fyysiseen työhön oltava. Työmaita on useampi, mutta keskittyvät Helsinkiin ja Espooseen. Työpiste tarkentuu tekijän osaamisen mukaan. Hakemamme henkilö on aktiivinen ja omaa itseohjautuvan työotteen. Tehtävään soveltuu rakennusmies tai putkiasentaja, mutta asenne on tärkein. Tehtävään perehdytetään ja työt jatkuvat ahkeralle tekijälle mahdollisesti pitkäänkin.

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:
– Ahkeruutta ja innokkuutta fyysisiä työtehtäviä kohtaan
– Oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta
– Työkokemusta rakennusalalta
– Voimassaoleva työturvallisuuskortti
– Sujuva suomen kielen taito

Jos olet kiinnostunut tästä tai vastaavista työtehtävistä, ole minuun pikimmiten yhteydessä niin katsotaan asiaa eteenpäin! Yhteydenotot: Jonina Åberg, p. 050 337 5811, jonina.aberg@lokki.fi

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2005 perustettu yritys. Välitämme vuokratyövoimaa, teemme suorarekrytointeja ja järjestämme erityyppisiä turvallisuusalan koulutuksia. Toimimme pääasiallisesti Etelä-Suomen alueella rakentaminen, teollisuus ja palvelut toimialoilla. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen ja kuulumme tilaajavastuu.fi -rekisteriin.

Lisätiedot

Palkkaus:
Sopimuksen mukaan
Kesto:
6 - 12 kk
Työvuoro:
Kokopäivätyö
Aikataulu:
Kokoaikainen
Aloitus:
1.10.2019
Paikkakunta:
Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa
Haku päättyy:
13.10.2019

Etsi avoimia työpaikkoja tästä

Lokki Henkilöstopalvelut, Perintökuja 8, 01510 Vantaa - Puh: 010 583 4560 - Email: info@lokki.fi