Rakennusinsinööri, Kokoaikainen, Vantaa

Rakennusinsinööri, Kokoaikainen, Vantaa

Haemme asiakasyrityksellemme asiakaslähtöistä RAKENNUSINSINÖÖRIÄ monipuoliseen työtehtävään Vantaalle rakennusmateriaalien suunnittelu ja myyntitehtäviin. Hakemamme henkilö on innostunut rakennusalasta ja pystyy tekemään monenlaisia eri työtehtäviä. Työtehtävä on haastava ja pääset toimimaan asiakasrajapinnassa, joten työssä menestyminen vaatii asiakaan tarpeiden ymmärtämistä ja tunnistamista. Työssäsi tulet toimimaan erinomaisessa tiimissä, johon sovit mainiosti jos olet ulospäinsuuntautunut ja haluat tehdä työtä koko yrityksen ja tiimin hyväksi!

Toivomme sinulta kokemusta rakennus- tai tuotesuunnittelusta ja insinööritoimistossa työskentelystä. Eduksi katsomme jos olet työskennellyt rakennusmateriaalien suunnittelutehtävissä. Työssä vaaditaan myös rakennusinsinöörin tutkinto.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työn, jossa voit kehittää sekä yritystä, että omaa ammattitaitoasi. Erinomaisessa ja tiiviissä tiimissä saat jatkuvaa tukea työssäsi.

Jos olet kiinnostunut kyseisestä tehtävästä ja haluat kuulla lisää työpaikasta,
olethan minuun pikimmiten yhteydessä niin katsotaan asiaa eteenpäin!
Yhteydenotot: Teemu Kairamo, p. 050 477 6707, teemu.kairamo@lokki.fi

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2005 perustettu yritys. Välitämme vuokratyövoimaa, teemme suorarekrytointeja ja järjestämme erityyppisiä turvallisuusalan koulutuksia. Toimimme pääasiallisesti Etelä-Suomen, Pirkanmaan, Varsinais-Suomen, Keski-Suomen ja Pohjanmaan alueella rakentamisen, talotekniikan, teollisuuden ja palveluiden toimialoilla. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen ja kuulumme tilaajavastuu.fi -rekisteriin.

Lisätiedot

Palkkaus:
Sopimuksen mukaan
Kesto:
Yli 12 kuukautta
Työvuoro:
Kokopäivätyö
Aikataulu:
Kokoaikainen
Aloitus:
Sopimuksen mukaan
Paikkakunta:
Vantaa
Haku päättyy:
31.01.2020

Etsi avoimia työpaikkoja tästä

Lokki Henkilöstopalvelut, Perintökuja 8, 01510 Vantaa - Puh: 010 583 4560 - Email: info@lokki.fi