Rakennesuunnittelija, Kokoaikainen, Espoo

Rakennesuunnittelija, Kokoaikainen, Espoo

Haemme Suomen laajuisesti toimivalle asiakasyrityksellemme korjausrakentamisen rakennesuunnittelijaa Espooseen. Yritys tekee rakennesuunnittelua niin asuin-, liike- ja erikoiskohteisiin. Työnkuva keskittyy korjausrakentamisen asiantuntijatehtäviin, sekä rakennesuunnitteluprojektien projektinhallintatehtäviin.

Tässä suunnittelutoimistossa saat yhteistyöhaluisen ja kannustavan työyhteisön tuen, kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuden edetä urallasi. Töiden alkamisajankohta ja palkkaus määräytyvät sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta rakennusinsinöörin tai DI:n koulutusta. Voit olla vastavalmistunut tai vain vähän kokemusta omaava henkilö. Statiikan ja mekaniikan vahva osaaminen eduksi.

Jos olet kiinnostunut tästä työtehtävästä, olethan minuun pikimmiten yhteydessä niin katsotaan asiaa eteenpäin!
Yhteydenotot: Jonina Åberg, p. 050 337 5811, jonina.aberg@lokki.fi

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2005 perustettu yritys. Välitämme vuokratyövoimaa, teemme suorarekrytointeja ja järjestämme erityyppisiä turvallisuusalan koulutuksia. Toimimme pääasiallisesti Etelä-Suomen, Pirkanmaan, Varsinais-Suomen, Keski-Suomen ja Pohjanmaan alueella rakentamisen, talotekniikan, teollisuuden ja palveluiden toimialoilla. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen ja kuulumme tilaajavastuu.fi -rekisteriin.

Lisätiedot

Palkkaus:
Sopimuksen mukaan
Kesto:
Yli 12 kuukautta
Työvuoro:
Kokopäivätyö
Aikataulu:
Kokoaikainen
Aloitus:
Heti sopivan henkilön löydyttyä
Paikkakunta:
Espoo
Haku päättyy:
01.03.2020

Etsi avoimia työpaikkoja tästä

Lokki Henkilöstopalvelut, Perintökuja 8, 01510 Vantaa - Puh: 010 583 4560 - Email: info@lokki.fi