Takaisin listaukseen

Projektipäällikkö vesihuoltoon

Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Paikkakunta: Helsinki, Jyväskylä, Tampere, Turku, Uusimaa
Haku päättyy: 14.12.2023
Hae työpaikkaa

Etsimme suorarekrytointina asiakkaallemme projektipäällikköä vesihuollon verkostosuunnitteluun. Työsuhde on vakituinen. Mahdollisia työskentelysijainteja ovat Helsinki, Tampere, Turku, Jyväskylä sekä muut kaupungit, missä asiakkaamme toimistot sijaitsevat.

Projektipäällikkönä vastuullasi on vesijohto-, viemäri- ja hulevesiverkostojen, siirtolinjojen, putkisiirtojen ja verkostosaneerausten yleis- ja rakentamissuunnittelun projektipäällikön tehtävät ja asiantuntijarooli. Mahdollisuus on myös mm. verkostomallinnus-, verkosto-omaisuuden hallinta- ja hulevesihankkeiden projektien johtamiseen ja suunnitteluun. Suunnittelukohteet koostuvat monialaisista ja monipuolisista sekä haastavista kaupunkien ja kuntien sekä teollisuuden vedenhankinnan ja -käsittelyn, veden johtamisen ja viemäröinnin, jäteveden puhdistamisen sekä huleveden projekteista. Lopullinen työnkuva on räätälöitävissä osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Asiakasyrityksemme toimii kansainvälisesti eri mittakaavan hankkeissa. Ilmapiiri yrityksessä on innokkuuteen, oma-alotteisuuteen ja kehittymishalukkuuteen kannustava. Työntekijöille tarjotaan mielenkiintoisia, haastavia ja palkitsevia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet urapolun luomiseen.

Odotamme sinulta:

Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (AMK / yliopisto)
Kokemusta projektipäällikön tehtävästä
Tietämystä vesihuollon verkosto- tai infrasuunnittelusta
Hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä korkeatasoista tehtävistä suoriutumista
Suunnitelmallista otetta, luotettavuutta ja positiivista asennetta
Suunnitteluohjelmisto- (AutoCAD/Civil 3D/Novapoint/Fluidit tai vastaava) ja tietomalliosaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

Mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan
Joustavan ja kannustavan työnantajan
Mahdollisuuden työskennellä hybridimallilla
Monipuoliset ja työntekijöiden arvostamat henkilöstöedut
Vakituisen työpaikan vakavaraisessa ja suuressa monialasuunnittelutoimistossa

Ole yhteydessä minuun, jos haluat kuulla tästä tai muista vastaavista avoimista paikoista lisää. Yhdellä hakemuksella pääset tutustumaan muihinkin avoimiin työpaikkoihin. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Yhteydenotot: Tuomas Jerkkola, p. 0503542769, tuomas.jerkkola@lokki.fi

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy – Oma henkilöstökonsultti palveluksessasi

Olemme toimineet henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Visiomme on tarjota paras asiakaskokemus luotettavalla, ihmisläheisellä ja vaivattomalla palvelullamme ympäri Suomen.​ Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka tiedämme menestyvän parhaiten luotettavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä Lokilla sinua tukee oma henkilöstökonsultti koko työsuhteesi ajan. Lokilla uskomme kumppanuuteen, joka saavutetaan joustavan palvelun tuloksena. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikoihimme: www.lokki.fi.

Lisätiedot
Palkkaus sopimuksen mukaan
Kesto Yli 12 kuukautta
Työvuoro: Kokopäivätyö
Aikataulu: Kokoaikainen
Aloitus: Sopimuksen mukaan
Paikkakunta: Helsinki, Jyväskylä, Tampere, Turku, Uusimaa
Haku päättyy: 14.12.2023