Palkanlaskija, Kokoaikainen, Tampere

Palkanlaskija, Kokoaikainen, Tampere

Oletko kokenut taloushallintoalan ammattilainen vailla uusia haasteita? Oletko aina halunnut toimia maineikkaassa ja suuressa tilitoimistossa, jossa pääset vastaamaan kokonaisvaltaisesti palkanlaskennan eri prosesseista ja olemaan osana asiakkaan menestystä? Mikäli vastasit edellisiin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö! Etsimme nyt asiakkaallemme Tilipalvelu Rantalainen Oy:lle asiakaspalveluhenkistä palkanlaskijaa kasvavaan tiimiin Tampereelle.

Rantalainen on yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista, jossa asiakkaiden käytössä on yli 850 koulutettua taloushallintoalan ammattilaista. Yritys tarjoaa nykyaikaisia taloushallinnon palveluita kaikenkokoisille yrityksille, yhteisöille ja muille organisaatioille.

Työssäsi vastaat itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti asiakkuuksien palkkahallinnosta. Toimit osana muuta palkanlaskennan tiimiä ja huolehdit osaltasi asiakkaiden menestyksestä. Toimintaasi ohjaavat asiakaslähtöisyys ja ratkaisukeskeisyys. Olet asiakaspalveluhenkinen, vastuuntuntoinen ja positiivisen asenteen omaava henkilö, jolla on hyvä kokonaiskuva palkkahallinnon eri prosesseista. Arvostamme HR-osaamista sekä aikaisempaa työkokemusta tilitoimistoympäristöstä, mutta se ei ole tehtävässä menestymisen kannalta välttämätöntä. Käytössämme ovat seuraavat palkanlaskennan ohjelmistot: Fivaldi, Netvisor, Mepco, Lemonsoft. Valitulla henkilöllä on myös mahdollisuus sijoittua palkanlaskennassa Mepco-pääkäyttäjän tehtäviin.

Työ on kokoaikainen ja valittu henkilö työllistyy suoraan Rantalaiselle vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Odotamme sinulta:
– Taloushallinnon soveltuvaa tutkintoa
– Käytännön kokemusta palkanlaskennasta sekä laki- ja työehtosopimuksien tulkinnasta
– Itsenäistä ja tehokasta työotetta
– Huolellisuutta ja tarkkuutta
– Positiivista ja proaktiivista asennetta ja hyviä asiakaspalvelutaitoja

Tarjoamme sinulle:
– mahdollisuuden ammatilliseen kehitykseen koulutuksien (esim. PHT-tutkinto) muodossa
– tiiviin ja innostavan työyhteisön, jossa panostetaan henkilöstön hyvinvointiin
– hyvät työsuhde-edut
– nykyaikaiset työvälineet ja modernit toimitilat
– monipuoliset uramahdollisuudet

Lähetä hakemuksesi tai ole yhteydessä minuun, jos haluat kuulla paikasta lisää. 
Yhteydenotot: Miia-Mari Laitila, p. 050 340 7170, miia-mari.laitila@lokki.fi.

Linkki hakemuslomakkeeseen: http://lokki.likeit.fi/apply/2520676

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2005 perustettu yritys. Välitämme vuokratyövoimaa, teemme suorarekrytointeja ja järjestämme erityyppisiä turvallisuusalan koulutuksia. Toimimme Etelä-Suomen, Pirkanmaan, Pohjanmaan ja Varsinais-Suomen alueella, pääasiassa rakentamisen, teollisuuden ja palveluiden toimialoilla. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen ja kuulumme tilaajavastuu.fi -rekisteriin.

Lisätiedot

Palkkaus:
Sopimuksen mukaan
Kesto:
Yli 12 kuukautta
Työvuoro:
Kokopäivätyö
Aikataulu:
Kokoaikainen
Aloitus:
Sopimuksen mukaan
Paikkakunta:
Tampere
Haku päättyy:
01.12.2019

Etsi avoimia työpaikkoja tästä

Lokki Henkilöstopalvelut, Perintökuja 8, 01510 Vantaa - Puh: 010 583 4560 - Email: info@lokki.fi