Takaisin listaukseen

Ohjelmistomyyjä

Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Paikkakunta: Pirkanmaa, Uusimaa
Haku päättyy: 28.08.2022
Hae työpaikkaa

Etsimme asiakasyrityksellemme ohjelmisto/teknologia -myyjää (myös junior -myyjä voi tulla kysymykseen) kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Asuinpaikkasi voi olla esim. pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla tai itseasiassa missä päin Suomea tahansa, koska työ on pääasiassa joustavaa hybridiyötä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää myynnin prosessiosaamista ja olet myös myyntihenkinen ja nautit asiakasrajapinnassa toimimisesta sekä ymmärrät ohjelmistokokonaisuuksia. Sinulla on myös halu ja kyky oppia uutta ja sisäistämään mitä automaatio, ohjelmistorobotiikka, tekoäly ovat. Osaat sukeltaa asiakaan businekseen, ymmärtää heidän prosessit ja sitä kautta löytää potentiaaliset pullonkaulat/ongelmat, mihin voisivat hyödyntää automaatiota. Englannin kielen taitosi on myös hyvällä tasolla. Sinulla on jo valmiina paljon asiakkaita, joten pääset alkuun nopeasti. Tietysti uusasiakashankinta on edellytys työssäsi onnistumiselle.

Toivomme sinulta:
Kokemusta ohjelmistojen myynnistä
Businesshenkisyyttä
Sinulla on tietämystä it-alasta ja sen myynnistä
Kokemusta ratkaisujen myynnistä
Tarmokasta otetta ja positiivista asennetta

Tarjoamme sinulle:
Mahdollisuuden kehittyä monipuolisesti ohjelmistomyynnin eturintamassa. Iloisen ja mukavan työilmapiirin. Joustavat työskentelymahdollisuudet ja monipuolisen työn, jossa pääset toteuttamaan itseäsi. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan.

Työt alkavat mahdollisimman pian. Haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuajan aikana. Paikka voidaan täyttää siis jo hakuaikana!

Jos olet kiinnostunut ohjelmistomyyjän tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si pikimmiten. Mikäli haluat kuulla lisää, ota yhteyttä, niin katsotaan asiaa eteenpäin!

Yhteydenotot: Kimmo Kärsämä, p. 050-4127500, kimmo.karsama@lokki.fi

Tutustu Lokkiin, blogimme ja nettisivujemme kautta: https://lokki.fi/blogi/

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy – Oma henkilöstökonsultti palveluksessasi

Olemme toimineet henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Visiomme on tarjota paras asiakaskokemus luotettavalla, ihmisläheisellä ja vaivattomalla palvelullamme ympäri Suomen.​ Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka tiedämme menestyvän parhaiten luotettavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä Lokilla sinua tukee oma henkilöstökonsultti koko työsuhteesi ajan. Lokilla uskomme kumppanuuteen, joka saavutetaan joustavan palvelun tuloksena. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikkoihimme: https://www.lokki.fi/.

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista.

Lisätiedot
Palkkaus -
Kesto Yli 12 kuukautta
Työvuoro: Kokopäivätyö
Aikataulu: Kokoaikainen
Aloitus: Sopimuksen mukaan
Paikkakunta: Pirkanmaa, Uusimaa
Haku päättyy: 28.08.2022