Muuttotyöntekijä, Osa-aikainen, Oulu

Muuttotyöntekijä, Osa-aikainen, Oulu

Etsimme asiakasyrityksellemme muuttotyöntekijöitä Oulun seudulle.

Oletko reipas ja luotettava työntekijä?

Haluatko tehdä fyysistä työtä?

Muuttotyöntekijän tehtävänä on olla kanto apuna muutoissa. Työt ovat keikkaluonteisia ja jokainen keikka sovitaan erikseen. Sopii hyvin esimerkiksi opiskelujen oheen tai henkilöille jotka eivät syystä taikka toisesta pysty tekemään kokoaikaista työtä. 

Hyvällä työntekijällä saattaa olla mahdollisuus tehdä myös monipuolisia rakennusapumiehen töitä, silloin kun muuttotöitä ei ole.

Työ pitää sisällään:

– Kantotyötä

– Kuorman lastausta ja purkua

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

– Hyvää fyysistä kuntoa

– Reipasta työotetta ja oma-aloitteisuutta

– Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Työt alkaa kevään aikana ja kesän loppuun. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lähetä hakumus alla olevan linkin kautta:

http://lokki.likeit.fi/apply/5005226

Kandia Palvelut Oy on yhdistynyt Lokki Group Oy:n kanssa. Lokki Groupiin kuuluu Lokki Henkilöstöpalvelut Oy ja Kandia Palvelut Oy.

Olemme toimineet henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Visiomme on tarjota paras asiakaskokemus luotettavalla, ihmisläheisellä ja vaivattomalla palvelullamme ympäri Suomen. Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka tiedämme menestyvän parhaiten luotettavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä Lokilla ja Kandialla sinua tukee oma henkilöstökonsultti koko työsuhteesi ajan. Uskomme kumppanuuteen, joka saavutetaan joustavan palvelun tuloksena. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikkoihimme: www.kandia.fi ja www.lokki.fi. 

Lisätiedot

Palkkaus:
Sopimuksen mukaan
Kesto:
6 - 12 kk
Työvuoro:
Kokopäivätyö
Aikataulu:
Osa-aikainen
Aloitus:
Sopimuksen mukaan
Paikkakunta:
Oulu
Haku päättyy:
07.03.2021
blank