Takaisin listaukseen

Kunnossapitoasentaja

Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Paikkakunta: Turku
Haku päättyy: 20.05.2024
Hae työpaikkaa

Moro kunnossapidon osaaja!

Haen vakavaraisen, kasvavan ja pidetyn asiakkaani ammattitaitoiseen joukkoon nyt pitkäaikaista kunnossapitoasentajaa Turkuun!
Työt alkavat oikeiden tekijöiden löydyttyä, joten ota yhteyttä!

Mitä pääset tekemään?

Asennustyöt sisältävät pääosin teollisuuden asiakkaiden huoltoja ja vikakorjauksia vaihtelevissa asiakaskohteissa Varsinais-Suomen alueella. Kunnossapitoasentajana työtehtäviisi kuuluvat mekaanisen kunnossapidon asennukset, huollot ja muu kunnossapito. Varmistat omalla työlläsi tuotannon käytettävyyden ja häiriötilanteissa teet vianetsintää ja korjaustöitä. Toimialueena ovat erilaiset teollisuus- ja voimalaitosympäristöt. Työmaat sijaitsevat pääsääntöisesti Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella, mutta työkohteita voi olla myös muualla Suomessa.

Näissä monipuolisissa kunnossapidon/koneasennuksen työtehtävissä, pääset rakentamaan omannäköistä työpäivääsi. Samanlaisia päiviä harvemmin tulee vastaan!
Ja vieläpä parhaat työkaverit ja työyhteisö tukenasi!

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta teollisuuden kunnossapidon tehtävistä ja tuntemusta mm. pumpuista, venttiileistä, pienistä hitsauksista ym. Toivomme myös, että sinulla on alan peruskoulutus, mutta ennen kaikkea toivon sinulta kokemusta kyseisestä työtehtävästä. Sekä sitoutumista tulevaan työtehtävään, sillä sinusta koulitaan yritykselle alan kova ammattilainen vuosien saatossa. Yritys on tunnettu pitkistä työsuhteista, niihin satsataan ja niitä arvostetaan. Vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat myös tärkeitä, sillä työskentelet oman tiimisi lisäksi myös asiakkaiden kanssa. Työssä vaaditaan myös ajokortti B:tä.

Tarjoamme:

– Rekrytoinnin vakituiseen työhön, vakaaseen yritykseen!
– Mukavan työporukan ja erinomaiset työkalut
– Palkan osaamisen mukaan
– Työnantajan joka satsaa henkilökuntaan, viihtyvyyteen ja turvallisuuteen.

Jos olet kiinnostunut tehtävästä,
olethan minuun pikimmiten yhteydessä niin katsotaan asiaa eteenpäin!
Työt nimittäin alkaa oikean henkilön löydyttyä!
Yhteydenotot: Joni Parhiala p. +358 50 5128778, joni.parhiala@lokki.fi

Lokki henkilöstöpalvelut Oy – Oma henkilöstökonsultti palveluksessasi!

Olemme toimineet henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Visiomme on tarjota paras asiakaskokemus luotettavalla, ihmisläheisellä ja vaivattomalla palvelullamme ympäri Suomen. Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka tiedämme menestyvän parhaiten luotettavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä Lokilla sinua tukee oma henkilöstökonsultti koko työsuhteesi ajan. Lokilla uskomme kumppanuuteen, joka saavutetaan joustavan palvelun tuloksena. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikkoihimme: www.lokki.fi.

Lisätiedot
Palkkaus sopimuksen mukaan
Kesto Yli 12 kuukautta
Työvuoro: Kokopäivätyö
Aikataulu: Kokoaikainen
Aloitus: sopimuksen mukaan
Paikkakunta: Turku
Haku päättyy: 20.05.2024