Takaisin listaukseen

Kotisiivooja

Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Paikkakunta: Tampere
Haku päättyy: 05.02.2023
Hae työpaikkaa

Hei sinä ahkera ja toimelias tekijä!

Etsimme juuri sinua pidetylle Miracle Palvelut Oy:lle kotisiivoukseen! Täällä opit parhailta ja näet, miten homma hoituu yrityksessä, joka on saanut laatusertifikaatin tunnustuksena työnjäljestä. Työssä menestymisen kannalta kokemus siivoustyöstä ei ole tärkeintä, vaan halu tehdä töitä! Täällä sinulla on hyvä mahdollisuus saada arvokasta työkokemusta, mistä on hyötyä vielä vuosia.

Työkohteet ovat pääosin Tampereella ja sen lähikunnissa ja työaika sijoittuu arkipäiville 8.00-17.00 välille. Viikonloput ovat aina vapaita.

Odotamme sinulta:

– Hyvää fyysistä kuntoa
– Ahkeraa ja itsenäistä työotetta
– Luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
– Ajokorttia
– Sujuvaa suomenkielen taitoa

Tarjoamme sinulle

– Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen hyvä maineisessa siivousalan yrityksessä
– Mukavat työsuhde-edut ja työterveyshuollon
– Arvokasta työkokemusta

Tätä työtä voit tehdä joko koko- tai osa-aikaisena, mutta niinä päivinä kun teet töitä toivoisimme, että sinulla olisi mahdollisuus tehdä 7,5 tunnin päiviä. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi tai ole yhteydessä minuun, jos haluat kuulla tästä tai muista vastaavista avoimista paikoista lisää. Haethan tehtävään pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteydenotot: Liisa Metsoila p. 050 436 0772 / liisa.metsoila@lokki.fi

Olemme toimineet henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Visiomme on tarjota paras asiakaskokemus luotettavalla, ihmisläheisellä ja vaivattomalla palvelullamme ympäri Suomen. Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka tiedämme menestyvän parhaiten luotettavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä Lokilla sinua tukee oma henkilöstökonsultti koko työsuhteesi ajan. Lokilla uskomme kumppanuuteen, joka saavutetaan joustavan palvelun tuloksena. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikoihimme: www.lokki.fi

Lisätiedot
Palkkaus sopimuksen mukaan
Kesto Yli 12 kuukautta
Työvuoro: Kokopäivätyö
Aikataulu: Kokoaikainen
Aloitus: sopimuksen mukaan
Paikkakunta: Tampere
Haku päättyy: 05.02.2023