Takaisin listaukseen

Kotisiivooja

Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Osa-aikainen
Paikkakunta: Tampere
Haku päättyy: 16.10.2022
Hae työpaikkaa

Hei sinä ahkera ja toimelias KOTISIIVOOJA: Etsimme juuri sinua pidetylle ja menestyvälle siivousalan yritykselle pitkäaikaiseen työsuhteeseen! Työ alkaa elokuun aikana perehdytyksellä.

Palkka on kilpailukykyinen, eikä hommiin tarvitse lähteä minimipalkalla. Palkkaan vaikuttaa lisäksi hakijan osaaminen ja kokemus. Työ alkaa 6kk:n määräaikaisuudella ja tuntimäärä on aluksi vähintään 120 h/kk. Kuitenkin tekemällä työnsä hyvin voi tunnit nousta nopeastikin. Määräaikaisen työsuhteen jälkeen tarkoituksena on rekrytoitua asiakasyritykselle vakituiseksi työntekijäksi.

Työkohteet ovat pääosin Tampereella ja sen lähikunnissa. Työtä tehdään työparin kanssa ja työaika sijoittuu arkipäiville 7.00-17.00 välille. Päivittäiset työajat vaihtelevat kohteesta riippuen. Hakijalta odotetaan b-ajokorttia ja työssä käytetään asiakasyrityksen ajoneuvoja.

Odotamme sinulta:

– Hyvää fyysistä kuntoa
– Ahkeraa ja itsenäistä työotetta
– Luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
– Ajokorttia
– Sujuvaa suomenkielen taitoa

Työssä menestymisen kannalta, kokemus ei ole tärkein, vaan halu tehdä töitä! Tämä työ on oiva tapa saada ansioluetteloon täytettä, mikä osoittaa sen, että olet valmis tekemään vastuullista työtä.

Tarjoamme sinulle

– Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen hyvämaineisessa siivousalan yrityksessä – Arvokasta työkokemusta
– Lämminhenkisen työilmapiirin

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi tai ole yhteydessä minuun, jos haluat kuulla tästä tai muista vastaavista avoimista paikoista lisää. Haethan tehtävään pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteydenotot: Liisa Metsoila p. 050 436 0772 / liisa.metsoila@lokki.fi

Olemme toimineet henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Visiomme on tarjota paras asiakaskokemus luotettavalla, ihmisläheisellä ja vaivattomalla palvelullamme ympäri Suomen. Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka tiedämme menestyvän parhaiten luotettavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä Lokilla sinua tukee oma henkilöstökonsultti koko työsuhteesi ajan. Lokilla uskomme kumppanuuteen, joka saavutetaan joustavan palvelun tuloksena. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikoihimme: www.lokki.fi

Lisätiedot
Palkkaus sopimuksen mukaan
Kesto Yli 12 kuukautta
Työvuoro: Muu osa-aikatyö
Aikataulu: Osa-aikainen
Aloitus: sopimuksen mukaan
Paikkakunta: Tampere
Haku päättyy: 16.10.2022