Takaisin listaukseen

Konekuski kiinteistöhuoltoon

Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Paikkakunta: Tampere
Haku päättyy: 18.12.2022
Hae työpaikkaa

Etsimme asiakasyrityksellemme kokoaikaista ja motivoitunutta työkoneen kuljettajaa ulkoalueiden hoito- ja kunnossapitoon Tampereelle. Vuodenajasta riippuen työtehtävät ja ajettavat koneet vaihtelevat. Tarpeen vaatiessa, olethan valmis tekemään myös muita pihakunnossapidon tehtäviä. Kaikkea sinun ei tarvitse osata valmiiksi toivomme kuitenkin että olet motivoitunut oppimaan uutta. Jos olet halukas työllistymään vain talvikauden ajaksi ja kesällä palaamaan esimerkiksi maanrakennustöihin, niin sekin sopii meille.

Hakijalta edellytämme:

– Kokemusta vähintään vastaavista tehtävistä
– Valmiutta vuorotyöhön
– Joustavuutta
– Rehtiä ja reipasta asennetta
– Ajokorttia ja omaa autoa
– Hyvää fyysistä kuntoa

Työsuhde on kokoaikainen. Työ alkaa 6kk vuokrasuhteella ja hyvälle tekijälle jatko yrityksen omilla kirjoilla. Aloitus mahdollisimman nopeasti sopimuksen mukaan. Palkkaukseen vaikuttaa kokemus ja osaaminen.

Hakemusten käsittelyaikataulu: Valinta tehdään heti sopivian henkilön löydyttyä joten lähetä hakemuksesi nopeasti.

Yhteydenotot: Liisa Metsoila, p. 050 436 0772 / liisa.metsoila@lokki.fi

Lokki henkilöstöpalvelut Oy – Oma henkilöstökonsultti palveluksessasi

Olemme toimineet henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Visiomme on tarjota paras asiakaskokemus luotettavalla, ihmisläheisellä ja vaivattomalla palvelullamme ympäri Suomen. Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka tiedämme menestyvän parhaiten luotettavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä Lokilla sinua tukee oma henkilöstökonsultti koko työsuhteesi ajan. Lokilla uskomme kumppanuuteen, joka saavutetaan joustavan palvelun tuloksena. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikoihimme: www.lokki.fi

Lisätiedot
Palkkaus Kiinteistöpalvelualan TES
Kesto Yli 12 kuukautta
Työvuoro: Kokopäivätyö
Aikataulu: Kokoaikainen
Aloitus: Sopimuksen mukaan
Paikkakunta: Tampere
Haku päättyy: 18.12.2022