Takaisin listaukseen

Kiinteistönhuoltotyöntekijä

Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Paikkakunta: Turku
Haku päättyy: 31.05.2022
Hae työpaikkaa

Etsimme asiakasyrityksellemme kokoaikaista kiinteistöhuoltotyöntekijää Turkuun ja lähikuntiin. Asiakasyritys on keskisuuri, kovassa kasvussa oleva vakaavarainen turkulainen kiinteistöpalvelualan yritys.

Tässä työssä pääset tekemään vaihtelevia työtehtäviä kiinteistönhoidon ja pihojen kunnossapidon parissa. Työt painottuvat ulkotyötehtäviin sekä siisteydestä vastaamiseen ja ylläpitoon. Kohteiden välillä liikutaan työautolla, joten B-ajokortti on välttämätön. Tavoitteena työllistyä suoraan asiakasyritykseen 4-6 kk mittaisen vuokratyösuhteen jälkeen.

Odotamme sinulta

Aikaisempi kokemus alalta luetaan eduksi
Täsmällisyyttä ja luotettavuutta, töihin tullaan silloin kun sovittu
Innokkuutta toimia alalla ja oppia uutta
Vähintään b-ajokorttia
Kiinteistöhoitajan koulutus katsotaan eduksi

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen työnkuvan sekä kiinteistöpalvelualan TES:n mukaisen palkkauksen. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Hyvälle tekijälle pitkäaikainen työpaikka tarjolla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Oona Kielo, p. 050 566 3583 / oona.kielo@lokki.fi Lokki Henkilöstöpalvelut Oy.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, laitathan hakemusta pikaisesti jos kiinnostuit.

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy – Oma henkilöstökonsultti palveluksessasi

Olemme toimineet henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Visiomme on tarjota paras asiakaskokemus luotettavalla, ihmisläheisellä ja vaivattomalla palvelullamme ympäri Suomen. Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka tiedämme menestyvän parhaiten luotettavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä Lokilla sinua tukee oma henkilöstökonsultti koko työsuhteesi ajan. Lokilla uskomme kumppanuuteen, joka saavutetaan joustavan palvelun tuloksena. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikoihimme: www.lokki.fi.

Lisätiedot
Palkkaus sopimuksen mukaan
Kesto 6 - 12 kk
Työvuoro: Kokopäivätyö
Aikataulu: Kokoaikainen
Aloitus: Sopimuksen mukaan
Paikkakunta: Turku
Haku päättyy: 31.05.2022