Takaisin listaukseen

Kiinteistönhoitaja

Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Paikkakunta: Turku
Haku päättyy: 21.08.2022
Hae työpaikkaa

Etsimme asiakkaallemme kokoaikaista ja motivoitunutta kiinteistöhuoltotyöntekijää Turkuun. Asiakasyritys on vakaavarainen, tunnettu turkulainen kiinteistöpalvelualan yritys.

Tässä hommassa pääset tekemään vaihtelevia työtehtäviä kiinteistönhoidon ja pihojen kunnossapidon parissa. Työt painottuvat ulkotyötehtäviin sekä siisteydestä vastaamiseen ja ylläpitoon. Työ alkaa 4-6 kuukauden mittaisella vuokratyösuhteella jonka jälkeen hyväksi osoittautunut työntekijä tarkoitus palkata yrityksen omille kirjoille.

Odotamme sinulta

Aikaisempi kokemus alalta luetaan eduksi
Täsmällisyyttä ja luotettavuutta
Innokkuutta toimia alalla ja oppia uutta
Ajokorttia
Kiinteistöhoitajan koulutus katsotaan eduksi

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen työnkuvan sekä kiinteistöpalvelualan TES:n mukaisen palkkauksen. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Hyvälle tekijälle pitkäaikainen työpaikka tarjolla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Oona Kielo, p. 050 566 3583 / oona.kielo@lokki.fi Lokki Henkilöstöpalvelut Oy.

Hakemusten käsittelyaikataulu: Valinta tehdään heti sopivian henkilön löydyttyä joten lähetä hakemuksesi nopeasti.

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy – Oma henkilöstökonsultti palveluksessasi

Olemme toimineet henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Visiomme on tarjota paras asiakaskokemus luotettavalla, ihmisläheisellä ja vaivattomalla palvelullamme ympäri Suomen. Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka tiedämme menestyvän parhaiten luotettavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä Lokilla sinua tukee oma henkilöstökonsultti koko työsuhteesi ajan. Lokilla uskomme kumppanuuteen, joka saavutetaan joustavan palvelun tuloksena. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikoihimme: www.lokki.fi.

Lisätiedot
Palkkaus sopimuksen mukaan
Kesto Yli 12 kuukautta
Työvuoro: Kokopäivätyö
Aikataulu: Kokoaikainen
Aloitus: Sopimuksen mukaan
Paikkakunta: Turku
Haku päättyy: 21.08.2022