Takaisin listaukseen

Kattopeltiseppä

Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Paikkakunta: Oulu, Pohjois-Pohjanmaa
Haku päättyy: 30.07.2024
Hae työpaikkaa

Haemme asiakkaallemme KATTOPELTISEPPÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Ouluun! Jos sinulla on aiempaa kokemusta kattotöistä, hallitset työkalut ja työsi jälki on siistiä, saatat olla juuri etsimämme henkilö.

Työtehtäviisi kuuluu peltikattojen korjaaminen ja uusien asentaminen monipuolisilla uudis- ja saneeraustyömailla Oulun alueella. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä konesaumapeltikatoista on suuri etu. Arvostamme reipasta ja oma-aloitteista asennetta sekä ennakkoluulotonta suhtautumista uusiin tehtäviin. Työkohteet ovat pääosin Oulun seudulla, mutta odotamme sinulta valmiutta matkustaa tarvittaessa työmaiden perässä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, ja tarjolla on pitkäaikaista työtä. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus vakinaiseen työsuhteeseen asiakkaamme palveluksessa. Palkka määräytyy kokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Tarjoamme sinulle:

Oman henkilöstokonsultin koko työsuhteen ajan
Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen
Kilpailukykyisen palkkauksen

Jos olet kiinnostunut tehtävästä ja haluat kuulla lisää, olethan minuun pikimmiten yhteydessä niin katsotaan asiaa eteenpäin! Yhteydenotot: Miia-Maaria Ronkainen p. 044 901 2693, miia-maaria.ronkainen@lokki.fi

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy – Oma henkilöstökonsultti palveluksessasi

Olemme toimineet henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka tiedämme menestyvän parhaiten luotettavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä Lokilla sinua tukee oma henkilöstökonsultti koko työsuhteesi ajan. Lokilla uskomme kumppanuuteen, joka saavutetaan joustavan palvelun tuloksena. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikoihimme: www.lokki.fi

Lisätiedot
Palkkaus -
Kesto 3 - 6 kk
Työvuoro: -
Aikataulu: Kokoaikainen
Aloitus: Sopimuksen mukaan
Paikkakunta: Oulu, Pohjois-Pohjanmaa
Haku päättyy: 30.07.2024