Takaisin listaukseen

Infrasuunnittelija/projektipäällikkö

Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Paikkakunta: Oulu
Haku päättyy: 28.03.2024
Hae työpaikkaa

Etsimme suorarekrytointina asiakkaallemme kokenutta tie-, katu- ja/tai aluesuunnittelijaa/projektipäällikköä monipuolisiin tehtäviin Ouluun. Asiakkaamme on globaalisti toimiva rakennusalan suunnittelu- ja konsultointiorganisaatio. Tehtävässä pääset suunnittelemaan eri mittakaavan hankkeita mielenkiintoisella infrasuunnittelun kentällä. Osaamista ei tarvitse olla kaikilta osa-alueilta vaan tehtävänkuva muodostuu kokemuksesi ja osaamisesi perusteella. Lopullinen työnkuva räätälöidään myös osittain oman kiinnostuksesi mukaan, joten sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tulevan työsi antiin. Työ on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta:

Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
Useamman vuoden kokemusta infrasuunnittelusta
Sujuvaa suomenkielen taitoa. Muu kielitaito on eduksi
Hyviä tietoteknisiä valmiuksia
Luotettavuutta ja itsenäistä työskentelyotetta

Tarjoamme sinulle:

Mahdollisuuden kehittyä eri tekniikkalajien asiantuntijoiden kanssa
Kilpailukykyisen palkan ja erinomaiset työsuhde-edut
Kannustavan ja viihtyisän työilmapiirin ja viihtyisät toimitilat
Vakituisen työpaikan vakavaraisessa ja suuressa monialasuunnittelutoimistossa

Ole yhteydessä minuun, jos haluat kuulla tästä tai muista vastaavista avoimista paikoista lisää, kerron mielelläni. Yhdellä hakemuksella pääset tutustumaan muihinkin avoimiin työpaikkoihin. Yhteydenotot: Tuomas Jerkkola, p. 0503542769, tuomas.jerkkola@lokki.fi.

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy – Oma henkilöstökonsultti palveluksessasi

Olemme toimineet henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Visiomme on tarjota paras asiakaskokemus luotettavalla, ihmisläheisellä ja vaivattomalla palvelullamme ympäri Suomen.​ Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka tiedämme menestyvän parhaiten luotettavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä Lokilla sinua tukee oma henkilöstökonsultti koko työsuhteesi ajan. Lokilla uskomme kumppanuuteen, joka saavutetaan joustavan palvelun tuloksena. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikoihimme: www.lokki.fi.

Lisätiedot
Palkkaus Sopimuksen mukaan
Kesto Yli 12 kuukautta
Työvuoro: Kokopäivätyö
Aikataulu: Kokoaikainen
Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Paikkakunta: Oulu
Haku päättyy: 28.03.2024