Takaisin listaukseen

Full Stack kehittäjä (Kafka, ETL)

Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Paikkakunta: Pirkanmaa, Uusimaa
Haku päättyy: 16.04.2023
Hae työpaikkaa

Etsimme asiakasyrityksellemme Full Stack -kehittäjää vakituiseen työsuhteeseen Pääkaupunkiseudulle. Asuinpaikkasi voi olla myös esim. Pirkanmaalla. Sinun työsi käsittää ja keskittyy olennaisesti Kafka Streaming- ja API-integraatioihin, mutta myös muihin perinteisiin data-integraatioihin. Erilaiset tietovarastotekniikat on sinulle myös tuttuja. Sinulla on myös käsitys ETL-prosesseista ja niiden operoimisesta. Myös pilvipalveluosaaminen (Azure, AWS, GCP) on hyvä lisä työssä onnistumiselle. Tämä on loistava mahdollisuus osaavalle henkilölle, joka inspiroituu uusista haasteista, haluaa luoda uutta ja rakentaa omannäköisiä palveluita ja tuotteita.

Toivomme:
– Tietovarastotekniikan tuntemusta
– ETL-prosessien osaamista
– Kafka-tiedonsiirto tekniikan osaamista
– Pilvipalvelun osaamista (esim. Azure)

Tarjoamme sinulle:
Vakituisen työsuhteen isossa ja vakavaraisessa yrityksessä. Pääset kehittämään osaamistasi jatkuvasti. Työsuhde-edut ovat hyvät. Tarjoamme monipuolisen työn, jossa jokainen päivä on erilainen ja mielenkiintoinen. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan. Tule osaksi mukavaa tiimiämme.

Kiinnostuitko? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemuksesi pikaisesti meille! Työn aloitusajankohdasta sovimme mielellämme kanssasi oman tilanteesi huomioiden.

Laitathan hakemukseen myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kimmo Kärsämä, p. 050 412 7500, kimmo.karsama@lokki.fi

Tutustu Lokkiin, blogimme ja nettisivujemme kautta: https://lokki.fi/blogi/

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy – Oma henkilöstökonsultti palveluksessasi

Olemme toimineet henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Visiomme on tarjota paras asiakaskokemus luotettavalla, ihmisläheisellä ja vaivattomalla palvelullamme ympäri Suomen.​ Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka tiedämme menestyvän parhaiten luotettavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä Lokilla sinua tukee oma henkilöstökonsultti koko työsuhteesi ajan. Lokilla uskomme kumppanuuteen, joka saavutetaan joustavan palvelun tuloksena. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikkoihimme: https://www.lokki.fi/.

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista.

Lisätiedot
Palkkaus Sopimuksen mukaan
Kesto Yli 12 kuukautta
Työvuoro: Kokopäivätyö
Aikataulu: Kokoaikainen
Aloitus: Sopimuksen mukaan
Paikkakunta: Pirkanmaa, Uusimaa
Haku päättyy: 16.04.2023